Carmack: Tíz évig biztosan nem lesz új címünk

  • Írta: fojesz
  • 2010. augusztus 12.
  • Érdekesség
Link másolása
A következő tíz évre nem tervez új címmel John Carmack és csapata, az id Software, helyette a meglévő sorozataikat és játékaikat pátyolgatnák, folytatnák, derült ki az OPM interjújából - Carmack ma este tart beszédet a QuakeCon falai között, és egy komolyabb bejelentéssel is készül a korábbi hírek szerint.

John Carmack, legendás programozó és az id Software atyaúristene az Official PlayStation Magazine-nak adott interjúban árulta el, hogy a csapat a következő tíz évre nem tervez új címmel, hanem inkább a mostani lövöldéikkel - Doom, Quake, Wolfenstein és most már a Rage - foglalkoznak majd inkább.

"Már így is több címünk van, mint amennyit ki tudnánk aknázni" - indokolta meg a döntést Carmack. "Kétlem, hogy még egy címnek neki fogunk vágni: talán ijesztően hangzik, de a következő évtizedben biztosan nem, mert inkább a Doommal, a Quake-kel és a Wolfensteinnel akarunk foglalkozni - illetve remélhetőleg a Rage-et is ide vehetjük majd. Nem akarok öt csapatot, három is eléggé ijesztő." Carmack azt is hozzátette, hogy amennyiben a Rage sikeres lesz, természetesen szívesen elkészítik a posztapokaliptikus anyag második részét is.

A mester ma este tart előadást a QuakeConon, ahol a hírek szerint komolyabb bejelentésre is készül: ezek alapján biztosra vehető, hogy nem új címről lesz szó (márha játékbejelentésre számíthatunk), de az nincs kizárva, hogy valamelyik sorozatuk kapjon folytatást. Kíváncsian várjuk!

9.
9.
iNKARNATE
#2: Tényleg erre lenne szükség, de félek, ha valaki megcsinálná nem retro verzióban, iszonyatosan el lehetne szúrni.
8.
8.
falselight
lehet a quakecon-t élőben nézni valahol?
7.
7.
ottHun
enemy terrority quake wars folytatást megnéznék bár az első rész nem volt sikers konzolos online körökben de viszont egy doom4 az már ideje lenne már vmit villantani a mesternek-bár a quake warsban erösen benne volt a spash damage keze szval az nem 100%id fejlesztés
6.
6.
ATi0021
Csak ismételni tudom az előttem írókat. DOOM4-et akarok trailerrel!!!
5.
5.
laca009
egy jó doom 4 az jöhet :))
4.
4.
ptogamer
Legyen Doom 4 bejelentes trailerel!
3.
3.
abydos
A QuakeConról majd írjatok, hogy mi volt :)
2.
2.
mysterion
Bár nem közvetlenül hozzájuk tartozó címek (hanem Raven), de a Heretic-Hexen párost is elő lehetne bányászni a következő 10 évben. Főleg a Heretic első részének a hangulata volt iszonyatosan jó. Akár egy szimpla Rage-motorra átültetett retro verziót is el tudnék viselni. :)
1.
1.
Killerbee
Tavalyi beszédén sikerült bealudnom, persze érdekes dolgokat mondott csak éjféltől hajnali 2, fél 3-ig még mindig mondta.
Bár már ebben sem vagyok biztos :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...