Nem kap mozgásérzékelős támogatást a Rage

  • Írta: zoenn
  • 2010. augusztus 12.
  • Érdekesség
Link másolása
Az id Software nemrégiben megerősítette, hogy briliáns grafikai megoldásairól híres, poszt-apokaliptikus FPS-ük sem a Microsoft Kinectjével sem a Sony Move-jával nem lesz kompatibilis. Carmack szerint mindez felesleges.

A fejlesztők mindeható ura, egyben a grafikus motorok divatdiktátora, John Carmack legutóbb azt nyilatkozta a hivatalos Playstation magazinnak, hogy ugyan elismeri napjainkat meghatározó mozgásérzékelős hisztériát, de maradjon csak meg a konzolok között.

"Azt hiszem baromi jó dolog lőni a szörnyeteget egy fegyverrel és eltalálni. Hisszük azt, hogy jó munkát végeztünk a játék tervezésekkor, játszottunk vele rengeteget és nem hinném, hogy lenne olyan terület, ahol drasztikusan javítana a dolgon némi jött-ment mozgásérzékelős vezérlő."

Hozzátette, jelenleg semmilyen terveik nincsenek a Kinecttel és a Move-val kapcsolatban. Továbbá nem terveznek új címet az id berkeiben az elkövetkezendő 10 évben, viszont folyamatosan kapjunk majd a Doom, Quake, Wolfenstein és Rage folytatásokat. Sőt, elképzelhető, hogy a Doom 4-re sem kell éveket várunk, "hamarabb megjelenik, mint gondolnánk".

8.
8.
Mortician
#4: Esetleg ha a hírt is elolvasnád...
7.
7.
tomi07
Nem tudja valaki hogy mikor jelenik meg a játék?
6.
6.
Daetnas
#4: Itt a mozgásérzékelős technológiáról volt szó, nem a 3D-ről . :)
5.
5.
mephi
Meg vagyok lepve, hogy Carmacnak nem kell ez a jelenlegi csodálatos mozgásérzékelős rendszer :)
4.
4.
Blint19
#3: Miért, mégis ki másnak maradna, mikor még nincs is normális megoldás szemüveg nélküli 3D-re, ráadásul a 3D TV-k is csak egy-két éven belül fognak elterjedni ( mondjuk a játék is kb ilyenkor fog megjelenni, de akkor sincs nomrális 3D élmény ).
3.
3.
Daetnas
Hát igen.
És nem csak ő mondja ezt, több más fejlesztő is hasonlóan nyílvánult meg.Eléggé úgy tűnik, hogy a technológia még megmarad az alkalmi játékosoknak.De inkább ne legyen igazam.
2.
2.
abydos
Ha ő ezt mondja, mi bólogatunk és hiszünk neki és tényleg nem lesz rájuk szükségünk :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...