Bioshock Infinite: az égben folytatódik a sorozat

  • Írta: InGen
  • 2010. augusztus 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Irrational Games szó szerint új magaslatokra repíti a Bioshock-szériát, a most bejelentett Bioshock Infinite ugyanis a víz alatti Rapture helyett egy égi városba viszi el a játékosokat. A készítők szerint a sorozat teljesen megújul, a régi szabályok többé nem érvényesek.

Az Irrational Games végre leleplezte az eddig csak Project Icarus néven futó titkos fejlesztést. Hölgyeim és uraim, nem másról van szó, mint a Bioshock folytatásáról, ám néhány ismerős játékelem és a név kivételével szinte minden megváltozik. A legfontosabb változás pedig nem más, mint hogy végleg búcsút mondhatunk a jó öreg vízalatti Rapture-nek, kalandjaink ugyanis egy Columbia névre hallgató égi városban folytatódnak.


A sztori szerint 1912-ben járunk, amikor is főhősünk, Booker DeWitt egy kislányt, Elizabeth-et próbálja meg kiszabadítani az égi városból, ahol gyerekkora óta fogolyként tartják. A játékmenet soha nem látott módon látványos és pörgős lesz: kültéri és beltéri tűzharcokat a különböző égi járműveken vívott csaták teszik változatosabbá. Ken Levine, a stúdió kreatív főnöke szerint úgy álltak neki a fejlesztésnek, hogy mindent megvalósítanak, amit csak eszükbe jut, és jól hangzik, úgy, hogy közben azért igyekeznek hűek maradni ahhoz is, ami miatt annyian szerették a Bioshock első két részét.

A hatalmas égi város megjelenítéséhez egyébként egy teljesen új motort kellett írniuk, komplettan át kellett gondolniuk az animációs rendszert és a mesterséges intelligenciát, s úgy általánosan is minden téren bővíteniük kellett a már bejáratott Bioshock szisztémát. A játék 2012-ben jelenik meg, PC, X360 és PS3 platformokra. A nyitó előzetes lentebb megtekinthető, ezen kívül pedig néhány kép is landolt a galériában.

31.
31.
gamerplayer
#30: szerintem nem lesz gagyi gondolj csak bele a lassan 3éves cod4(sőt a cod2 is) milyen szép(élsimivel, meg faja movie cfg-vel)szerintem is addigra 3D ben fogjuk tolni, meg talán vmi elképesztően magas minőségű felbontásban(talán nem is felbontásban:O)
ú.i.: nem, nem töröltem az profilom:D:D csak rejtőzködtem(meg elszívtam 1(1nél kcisit több) üveg sört:D)...most reborn
30.
30.
XDannyL
Húúú, a videó nagyon jóra sikeredett :) és ha belegondolunk, 2012 még nagyon messze van. Van bőven idejük fejlesztgetni.
Majd 2 év múlva visszanézzük a mostani képeket meg videókat a játékról, és csak nevetni fogunk rajta milyen gagyi volt 2 évvel ezelőtt :)
Valószínű a többség ezt már 3D-ben fogja játszani :P
29.
29.
soren ktp123
Hát ha régi szabályok nem érvényesek, akkor akár le is lehet ugrani xd
28.
28.
soren ktp123
Hát ha régi szabályok nem érvényesek, akkor akár le is lehet ugrani xd
27.
27.
Deathclaw
Nekem bejön, ez a Final Fantasy hangulat, de azért hiányozni fog Rapture. Nagyon várós, még egy ok, hogy ne legyen apokalipszis 2012-ben :D
26.
26.
WoWKocka95
trailer az piszok jó lett kíváncsian várom bár ezelőtt nem játszottam egyikkel se, túl nyomasztó volt nekem :D
25.
25.
izomkukac
#24: ez akkora hülyeség ez a "csinálj jobbat, ne kritizálj".. mi bajod a kritikával?
24.
24.
Raziel88
#21: csinálj jobbat, ne kritizálj...
23.
23.
Speper
Nagyon tetszik !!! Sajnos a kettőhöz nem volt szerencsém csak az elsőhöz. Furcsa lesz kicsit h nem a nyomasztó mélységben kell powerkedni, de nagyon hangulatos a trailer alapján!
21.
21.
gamerplayer
#20: már követni se tudom, össze vissza ír nekem a hirekhez van ami itt van van ami nincs jólvan törlöm a picsába a regisztrációmat azt CSÁ!!
20.
20.
gamerplayer
#19: ÁÁÁ tiszta bug az odlal, össze vissza van minden
19.
19.
gamerplayer
#5: ??? tiszta bug ez az oldal! az elöbb itt olvasok, nem jegyez meg->belépek->belépés után vmi tök más hírhez navigál:oda irom, gondolom OFF lesz, erre visszajövök ide és itt a kommentem.????? WTF??WTF?? hogy lehet ez?
18.
18.
Deepfreeze
"néhány kép is landolt a galériában"
und hol lenni galéria?
17.
17.
Slik
ennél jobbat ki se találhattak volna :)
16.
16.
MadDragon
Én System Shock 3-at akarok. :(
15.
15.
dareal
tetszik a videó, meglássuk, hogy milyen lesz.
14.
14.
mysterion
Mikor lesz végre megoldva a beágyazott videók tejlesképernyős megtekinthetősége?
13.
13.
mans
#7: Én leszartam a kritikát,és nekem ugyan úgy tetszett mint az 1.
11.
11.
LiMiT
Na végre egy Bioshock ami igazán tetszik. Az első két résszel még úgyahogy elvoltam. Nem volt velük bajom de úgy igazán nem fogott meg egyik se...még csak azt se mondanám hogy tetszett, még a trailerek se. De ez így MÁR bejövős :)
10.
10.
Sulphur
Ha nem tudnám, hogy Bioshock akkor azt hinnem egy újabb amerikai animációs film gyerekeknek. Nemigazán csípem ezt a steampunk stílus de kitudja még jól is elsülhet. Kíváncsian várom. :)
9.
9.
sepres007
Abszolút zseniális újítás. Én ezt fogom tekinteni az igazi BioShock folytatásnak.
1:27-nél a zenét hallgató ürge Cohen-re utal a BioShock 1-ből. Szerintem rengeteg utalás, és visszatérő motívum lesz a Rapture-ban játszódó részből.
Ken Levine egy zseni!
8.
8.
demon68
jó lesz ez, a 2. részben nem volt sok fantázia, úgy látszik itt bepótolják. ugye ha nincs Rapture akkor nincs ADAM, ami tönkretegye a várost meg különleges képességeket adjon a főszereplőnek meg az ellenfeleknek, valami mást kell találni. azért furcsa, hogy 30 év alatt építettek egy titkos utópiát a levegőbe meg egyet a víz alá és mindkettőnél találtak valamit ami mutánsokká változtatja az embereket:)
7.
7.
tjames
kövezzetek meg de nekem bejön ez az újítás!
a második részt kihagytam...a kritikák miatt.
de ez érdekelne!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...