Cenzúrázatlan Kane & Lynch 2 trailer

  • Írta: zoenn
  • 2010. augusztus 13.
  • Videó
Link másolása
Eredetileg a brit televíziókba szánt reklámnak készült az alábbi képsor, ám miután sok szerkesztő aggodalmát fejezte ki a videóban látott brutalitás miatt, ezért csak egy 10 másodperces, vágott anyag kerülhet a képernyőkre. Mi azonban a maga véres valóságában mutatjuk meg a megjelenést beharangozó anyagot.

Az erőszak nem egy hátráltató tényező, a férfiasság és az aljas szándékok kinyilatkoztatása bizony hevesebb szívdobogást idézhet elő az arra fogékony és érett játékosok számára. Lynch és barátja Kane alaposan összeakasztja a bajúszt a kínai kommandósokkal, viszont a rend őrei képtelenek gátat szabni féktelen tombolásuknak. Dobhártyszaggató lövések hangjai, adrenalin-pumpáló káromkodások, még egy helikopter reflektora sem képes kordában tartani a társaságot.

19.
19.
papailajos
18.
18.
Optimus Prime
Ő, izé... ez mitől brutális? A WfC előzeteseiben durvább dolgokat láttam.
nekem sajna nem jött be - de ez nem az egyetlen mostani játék - ahogy anno az 1 se demó után.
17.
17.
zsilvolgyi
16.
16.
renegat67
#13: Gondolom,mikor Djibouti mellett pár köpésre a francia atomkísérleti telepet védted a bubuktól,te jobban terítettél.....xd Fő a tapasztalat,egy olyan országban,amelyiknek ma már tul.-képpen nincs is igazi hadereje...te honnan szerezted azt a HŰ de nagy tudásod?
15.
15.
brolin10
#13: Hát ez szerintem a polgárőrség vót.
14.
14.
shatterhand
Ez a játék többet újított megjelenítésben mint akármelyik poligonragyúró mai nextgen játék.
2en kinyírnak 20 kommandóst?
Mutass egy olyan játékot ahol 100 alatt van a magad után hagyott hullák száma. Ez játék, nem a valóság. Furcsa, hogy pont ilyenkor jut eszébe vkinek ilyeneket figyelni. MW2,GOW vagy bármelyik bárgyú játéknál fogadjunk ez nem gond.

Az egyik bloggoló meg nagy kane&lynch fannak mondja magát, de nem érti miért van kikockázva a durvább rész. Mert hülye azért. Nem azért van ott a cenzúra, hogy ne lásd a fa..t vagy a szétlőtt fejet. DOKUSHOOTER (ahogy a készítők kitalálták). Ha nem lenne ilyen kameranézet, megvalósítás, billegés, stb akkor mibe lenne más mint akármelyik TPS? Kapcsold ki a billegést azt akkor meglátod mennyire vesz vissza a hangulatból. Bár, ha eleve nem jön be a nézet akkor kár eröltetni.
Ugyanolyan mint az első rész: van aki szerint szar,mert bugos és ronda. Akinek viszont tetszik az élvezi,mert játszani szeret nem bugokat, meg hibákat keresni. És szerencsére a hangulattal el tudták terelni a figyelmet a gyenge részekről.
13.
13.
givi6
a video alapján Kane és Lynch kész szuperhősök, mert 2-en 20 kommandóst kinyírtak,
aztán végül, véletlenül Kane-t egy golyó leteríti, ..
komolyan , ezek a kommandósok valami light civil alakulat vagy mi?
:D:D:D:D:D::D
10.
10.
brolin10
Hát nem tom sokan rosszakat írnak róla.Mármint a demoról de azért egy misét lehet megér.Am szerintem egyáltalán nem volt brutális annyira. :)
8.
8.
boksz
Már készül a film, Bruce Willis lesz az egyik főszereplő.
7.
7.
szogyenyi
űűű ba***ameeeg!!! Nagyon ott van a szeren!!! És még azt hittem, hogy ez nem lesz olyan jó, mint az első rész. Örülők, hogy tévedtem. Rögtön húzom is a kívánságlistára.
6.
6.
Swordfish85
A multija nem tetszik,amugy jo lesz
5.
5.
Mercenaires
csinálhatnának belőle egy filmet. ütős lenne. :D
1.
1.
M3rcy
Ezek nagyon betegek :D a kamera meg úgy mozog, mintha a Discoveryn néznék egy kommandós bevetést
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...