Már készül a Tropico 4

  • Írta: zoenn
  • 2010. augusztus 14.
  • Bejelentés
Link másolása
A Kalypso Media bejelentette, hogy már készül népszerű stratégiai játékuk újabb fejezete, Tropico 4 címmel. Feladatunk ismét az lesz, hogy egy banánköztársaságot virágoztassunk fel a diktatúra eszközével, El Presidente nem vonulhat nyugdíjba. PC mellett ismét örvendezhetnek az Xbox 360 tulajok is.

A játékot ismét a bolgár Haemimont Games hegesztgeti, a célunk pedig ismét az, hogy El Presidente szerepében felvirágoztassunk egy elsőre apró nemzetetet igazi trópusi paradicsommá és egyben szuperhatalommá, kiknek magas hatótávolságú rakétáitól retteg a nemzetközi vélemény. Természetesen a demokráciát elfelejthetjük, karhatalmat kell gyakorolnunk.

A Tropico 4-ben húsz küldetést kell abszolválnunk és tíz új térképen kell harcolunk a diktatúra megalapozásáért. Számos új funkció került bevezetésre, köztük az a lehetőség és minisztereket választhassunk, csupán a látszat kedvéért, ugye. A miniszterek megkönnyíthetik dolgunkat, amikor már nagyon ellentmondásos intézkedést szeretnénk a népre erőltetni.

A Facebook és a Twitter-láz a Tropico 4-t sem hagyja parlagon, révén teljesen integrálható lesz a két közösségi oldallal. Bár a játékot eddig csak PC-re jelentették be, nagyon esélyes, hogy Xbox 360-ra is megjelenik, ahogy az előző rész is.

Katt a képre, hogy a galériába juss

2.
2.
d15a5t3r
Az elsővel és a harmadikkal is játszottam. Nem is lett volna rossz, csak egy idő után ráun az ember. Ráadásul a 3.-ban voltak furcsaságok. Főleg a gombamód szaporodó putrik. Pedig remek fizetése volt mindenkinek és komfortos kecók is voltak.
1.
1.
zsilvolgyi
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...