Tropico 4 PC, X360

Negyedszer is visszatérünk Tropico szigetére El Presidentét irányítva, feladatunk ismét egy virágzó diktatúra kialakítása. Fidel se csinálná jobban.
Típus: Stratégia

Ingyenes a Tropico 4 a Humble Store-ban

A Humble Store ingyenes Tropico 4 Steam-kulcsokat osztogat. Aki lecsapna a diktátorszimulátor-sorozat korábbi darabjára, az siessen, hiszen az ajánlat csap szeptember 10-ig él. Rögtön mutatjuk a linket!

Tropico 4 - küszöbön a nukleáris apokalipszis

Új DLC-t kapott a Tropico negyedik része, bizonyára jó móka lesz, míg megérkezik a 2014-re ígért Tropico 5. A kiegészítő a nukleáris apokalipszisre koncentrál, a hidegháború kezd eldurvulni.

Új Humble-akció indult, csapj le rá!

Miközben javában dübörög az androidos Humble Bundle akció, a Humble Weekly Sale keretei között különböző Kalypso-játékokhoz, köztük két Digital Reality-projekthez férhettek hozzá.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megkésve, de ismét összeraktuk a heti játékmegjelenések és filmpremierek listáját; miért pont a Call of Duty: Black Ops II debütálása mellett mennénk el szó nélkül, ugye? A következő napokban sok cím érkezik, jóllehet egy kezünkön meg tudjuk számolni azokat, amikkel tényleg játszanánk.

GC 2012: Készül az új Tropico

A Tropico-szériát jegyző Haemimont Games illetékese a Gamescomon kotyogta ki, hogy már dolgoznak a banánköztársaság-szimulátor legújabb felvonásán. Konkrétumokból nincs sok, de azt már borítékolhatjuk, hogy az anyag jelentős fejlődésen megy át az előző részekhez képest!

Márciusban jön a Tropico 4: Modern Times

Éppen most került komoly támadás alá a Mercedes-Benz, amiért Che Guevara fényképével reklámozták legújabb autóikat, de ez minket ne érdekeljen, amikor diktátort alakítunk a Tropicóban. Banánköztársaságunkat pedig elérte a modern idők a szele az új kiegészítőben.

Késik a Tropico 4 xboxos változata

Csúszik a Tropico 4 Xbox 360-as változatának megjelenése - igaz, nem emiatt van hírértéke a Kalypso Media bejelentésének, mert a játéknak szeptember közepén kellett volna megérkeznie, most meg már mindjárt október van. A lényeg az új dátum: durván még egy hónapot kell várnunk az átiratra.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Mennyiség tekintetében még mindig nem leszünk eleresztve játékmegjelenések terén, de ezúttal legalább számos nagy név kerül majd boltokba. A legnagyobb cím egyértelműen az új Deus Ex: Human Revolution, amelyben a sorozat előzményeire derül fény, miközben Adam Jensennel kalandozunk.

Elérhető a Tropico 4 demója

Egy banánköztársaság vezetése nem sétagalopp, legyünk bármilyen szőrösszívű forradalmárok is. Fidel Castro nyomdokain lépdelve mi magunk is megtapasztalhatjuk eme hálás feladatot, csupán le kell töltenünk a Tropico 4 kipróbálható változatát. Viva la Revolution - vagy valami ilyesmi!

Új előzetest kapott a Tropico negyedik része

Városépítős játék sok van, azonban olyan, amelyikben banánköztársaságot építgethetünk, abból nem túl sok - ezt az irányt egyedül a Tropico-sorozat képviseli. A széria negyedik része augusztusban lát napvilágot immár konzolon is: a bolgár fejlesztők most egy új trailerrel kedveskedtek a jónépnek.