Érkezik a LittleBigPlanet 2 béta

  • Írta: zoenn
  • 2010. augusztus 16.
  • Korai verzió
Link másolása
Media Molecule nem kertelt sokáig, az első részhez hasonlóan a megjelenés előtt a rajongók és az önjelölt teszterek ismét hódolhatnak a bétateszt kiváltságainak. Jelenleg ugyan semmilyen pontos dátum nincs a kissé semmitmondó "hamarosan" időhatározó mellett.

A fejlesztők elmondása szerint a korai tesztlehetőségbe való bejutás nem lesz olyan komplikált, mint a hasonszőrű játékok esetében. Azt nem tudni, hogy milyen pályákra és lehetőségekre korlátozódik a béta, jelenleg csupán egy megerősítéssel szolgálhatunk. A korábbi tapasztalatokból kiindulva néhány pályát vihetünk végig, valamint a pályaszerkesztővel is elbolondozhatunk egy keveset. A LittleBigPlanet 2 nagy újdonságának számít, hogy nem platform-stílusú minijátékokat is megalkothatunk az Editorral, szeretnénk, ha már a bétában is kipróbálhatnák ezt a lehetőséget működés közben.

"Hamarosan érkezik a LBP2 béta! Később még kiadunk apró hírmorzsákat arról, hogy hogyan fogjuk toborozni a bétában résztvevőket, de ha már éppen zalik a teszt, akkor is lesz esélyed bejutni." - nyilatkozta a Media Molecule.

Rongybabáink végleges visszatérésére várhatóan november 16-án kerül sor. Egy kora őszi béta mindenképp benne van a pakliban.

5.
5.
Ca$h
#4: Szerintem minimum kétszer jobb lesz, főleg, hogy csinálhatsz benne komplett saját játékot is! ;)
4.
4.
Beau
Remélem lesz olyan jó mint az egy.
1.
1.
Ca$h
Juhúúúúú... őtet is nagyon várom már! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...