GC 2010: LittleBigPlanet 2 kedvcsináló

  • Írta: zoenn
  • 2010. augusztus 18.
  • Videó
Link másolása
Elsősorban a szerkesztői felület kínálta lehetőségekre hívja fel a figyelmet a videó, s a hagyományos platformelemek mellett a felhasználó által generált tartalom lesz a leghangsúlyosabb tényező a LBP folytatásában. Ám a műfaji határok kitolódnak, nem muszáj platformjátékot kreálnunk, ha van elég fantáziád bármit kiadhatsz kezeid közül.

A diszlettervezéstől kezdve, a kameraállásokon át, egészen az egyedi zenék beimportálásáig minden alapvető fícsör a játékos kezében van, hogy perfekt tartalmat generáljon a LittleBigPlanet 2-höz. S ha már létrehoztál egy remekművet, ne legyél rest megosztani azt az online közönséggel. Természetesen a önjelölt ugrándozók is számtalan, egyedi hangulatvilágú pályát tolhatnak ki egyedül is, ha pedig elfogyott a fejlesztők által generált mapok tömkelege, akkor PSN-ről bármikor pótolhatod azokat rajongói tartalommal.

3.
3.
babem
Nekünk megvan a game, a két lányom le sem tud szakadni róla.
És pályákat is tudnak csinálni. Van gógyijuk hozzá.
2.
2.
keiji maeda
hát azt ne hid hogy olyan könnyü benne páylát kreállni nagyon nagy kreativitás kell hogy igazán jót csinálj . nem csak gyerekeknek van sőt szerintem nem is igazán gyerekeknek van ez a game
1.
1.
gamerplayer
ezzel 1 kölök eltudna szórakozni, de én nem ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...