GC 2010: Készül a Virtua Tennis új része

  • Írta: fojesz
  • 2010. augusztus 18.
  • Bejelentés
Link másolása
Néhány évnyi kihagyás után újult erővel, Move- és 3D-támogatással tér vissza a Virtua Tennis-sorozat: a negyedik részről még szinte nem tudunk semmit, állítólag azonban nagyon jó lesz, a minőséget az eredeti japán fejlesztők szavatolják!

A Virtua Tennis 4-et a kölni GamesComon jelentette be a Sony és a Sega, s egyelőre minden jel arra mutat, hogy PlayStation 3-exkluzív lesz az anyag, noha a korábbi részek gyakorlatilag minden platformon tiszteletüket tették. A játék Move- és 3D-támogatással érkezik, de most még ez minden, amit tudunk róla: a készítők a következő hónapokra ígérik az újdonságok és a játszható teniszezők listájának bemutatását.

"A Virtua Tennis 4 fantasztikus példa arra, hogy a külsős partnereink mennyi lehetőséget látnak nem csak a Move-ban, hanem a 3D-ben is" - nyilatkozta Simon Rotter, a Sony Computer Entertainment Europe alelnöke.

A játékot az eredeti Virtua Tennis csapat fejleszti Japánban, ők pedig teljesen elaléltak a Move-tól: "A Virtua Tennis így már nem csak a labda elütéséről, hanem a pörgéséről és a sebességéről, illetve az ütő szögéről, és az ütés erősségéről is szól", mondták, ami bíztató a rajongók számára is. A Virtua Tennis 4 2011-ben kerülhet boltokba.

5.
5.
NECROSMOKE
QURVA internet,süket laggolás,már elegem van ebből a netxarozásokból...BOCSI :D
4.
4.
NECROSMOKE
Ezt kiváncsian várom mert eddig nagyon bejövős gémek voltak.
3.
3.
NECROSMOKE
Ezt kiváncsian várom mert eddig nagyon bejövős gémek voltak.
2.
2.
NECROSMOKE
Ezt kiváncsian várom mert eddig nagyon bejövős gémek voltak.
1.
1.
Gunner23
Ez nagyon, nagyon jól hangzik!!! A hármat imádtam, a négyet terveztem hogy beszerzem, de így már várok 2011-ig :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...