Virtua Tennis 4 , PC, PS3, Vita, X360

A Virtua Tennis negyedik része már Move-támogatással érkezik, és 3D-ben is játszható lesz - ráadásul az eredeti játékot fejlesztő csapat dolgozik rajta!
1329755400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Örvendetes nap ez a mai, új platformmal bővítettük a megjelenési listánkat, a héten ugyanis boltokba kerül a Sony újgenerációs kézikonzolja, a PlayStation Vita. A kütyü egy raklapnyi játékkal rajtol majd el, össze is szedtük Nektek őket, hogy képben legyetek. Persze nemcsak a Vita körül forog a világ...
1312898459

Így néz ki a Virtua Tennis 4 PS Vitán

A Sega teniszjátéka nem szenved csorbát a Sony legújabb marokkonzolján sem, akár a látványt nézzük, akár pedig a játékmenet mélységét. PlayStation Vitán minden egyes játékmódban kihasználhatjuk az érintésvezérlésben rejlő lehetőségeket a Virtua Tennis 4-ben. Federer már a zsebedben van!
1312022071

A japán földrengés miatt szívott a Sega is

A Sega pénzügyi mutatója is mínuszba fordult, bevételei éves szinten csökkentek, és veszteséggel zárt. Játéktermi gépei nem mentek túl jól a márciusi földrengés miatt, de a csekély európai és amerikai kereslet miatt a videojátékos részleg is küszködött - legnépszerűbb játéka a Virtua Tennis 4 volt.
1309966200

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Az uborkaszezonhoz közeledve egyre kevesebb nagy cím kerül boltokba, de ezek azért tudnak úgy teljesíteni, hogy bekerüljenek a legkeresettebb játékok közé. Legutóbb a F.E.A.R. harmadik része domborított, igaz Paxton Fettel és Point Man akciója nem ért dobogós helyezést.
1309615222

Megvan a Rise of Nightmares dátuma

A Sega tegnap hivatalosan is bejelentette kinectes túlélő-horrorjuk megjelenési időpontját, s ha hihetünk a híreszteléseknek, igazi kiforrott felnőtteknek szóló címmel gazdagodunk végre a Microsoft mozgásérzékelős szenzorjának kihasználásával. Horrorrajongóként a fél vesénket odaadnánk érte.
1307446973

E3 2011: Bemutatták a legújabb Vita-játékokat

Ahogy arról már beszámoltunk, a Sony legújabb kézikonzolja PlayStation Vita néven kerül majd forgalomba az idei év végén, ráadásul viszonylag megfizethető áron. Minden látványos fícsör ellenére, a lényeg mégis a játékokon lesz: a Sony szerint 80 játék készül a Vita-ra, ezek közül többet be is mutatott.
1306861113

Élen nyitott itthon a The Witcher 2

Nem meglepő, hogy a lengyel felebarátaink által fejlesztett The Witcher 2 szépen kezdett itthon: már az első rész is nagy népszerűségnek örvendett anno, sőt az a folytatás sikerére újból bekerült a PC-s toplistára. A felhozatal alaposan átalakult, több új cím is bekavart a szokásos slágerjátékoknak.
1306238400

Hazai toplisták: élen a FIFA 11

Nem igazán volt olyan komoly megjelenés az elmúlt időszakban, ami megütötte volna szintet: legalábbis a hazai játékeladási toplistákét, a rangsor ugyanis gyakorlatilag alig frissült, és inkább régi címek törtek előre. Az élen a FIFA 11 végzett, amely így még a World of Warcraftot is lenyomta.
1305908939

Virtua Tennis 4 teszt

Pár hét eltéréssel rajtolt az év két legjobban várt teniszes játéka – tekintve, hogy más teniszes anyag nincsen, mást nem is tudunk várni – de sajnos a másodikként tesztelt Virtua Tennis egyben a második helyet is szerezte meg. S ez egy kétfős versenyben nem éppen a legjobb eredmény.
1305612000

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Kicsit megkésve, de szállítjuk nektek a legutóbbi hazai játékeladási toplistákat. Az összesített felhozatalban nem történt sok meglepetés, csak egy-egy platformon volt egyáltalán olyan új belépő, amelyik érdemes volt a legjobb tíz közé való bekerülésre. A hét legjobbja a Battlefield: Bad Company 2 volt.