GC 2010: Castlevania: Lords of Shadow - a dátum

  • Írta: fojesz
  • 2010. augusztus 19.
  • Hír
Link másolása
A GamesComon bejelentették a Castlevania: Lords of Shadow végleges megjelenési dátumát, emellett demózták is Gabriel Belmont kalandjait - örülünk, hogy közel a megjelenés, lassan az egész játékot láttuk már valamilyen trailer vagy gameplay felvétel formájában!

A Konami bejelentése szerint az új rész október 5-én jelenik meg Észak-Amerikában, 7-én Európában és 8-án Nagy-Britanniában (nem mintha a szigetország nem lenne Európa, de értitek) - az októberi érkezésre már hetekkel ezelőtt számítani lehetett, azonban a végleges dátum csak most vált világossá és hivatalossá.

A játékot fejlesztő Mercury Steam amolyan reboot-epizódnak tekinti a Lords of Shadow-t: a Gabriel Belmont főszereplésével készülő anyag ugyan sok tekintetben emlékeztet a korábbi Castlevania-részekre, de elmondásuk szerint ilyen formában, mint most még a 3D-s epizódok sem mutatkoztak be. Érdekesség, hogy a munkálatoknál Hideo Kojima is közreműködött, mint tanácsadó, az ő ötlete volt többek között, hogy a történet egy eddig ismeretlen főhősről szóljon majd. Csekkoljátok a friss GamesCom-felvételeket!

12.
12.
Brundle
Ez a jatek tiszta god of war koppintas, azt tudom hogy az eredeti 2D-s verziok regebbiek ,de ez az uj baromira hasonlit a kornyezeten kivul. Es ennek nagyon orulok, jo lesz nagyon.
9.
9.
Beau
Ez a játék valami hatalmas.
8.
8.
alex512
#7: Half-Life ep 3??? Lemaradtam valamiről?! Egyébként magával a felhozatallal sztem sincs gond, az ősz jól fog telni!
6.
6.
Chavez
Ez ütni fog kérem szépen!
4.
4.
evin
#3: Mármint az is októberi.
3.
3.
evin
2.
2.
seci92
A gameplayeket már láttuk az E3-on de a trailer nagyon jó!
Nagyon jó hogy már ilyen közel van!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...