GC 2010: Újabb érdekességek a Hot Pursuit-ről

  • Írta: ATi0021
  • 2010. augusztus 21.
  • Hír
Link másolása
A GamesComon újabb érdekes részletek derültek ki a Need for Speed: Hot Pursuit-ről, amelyek egyúttal azt is bizonyítják: a Criterion alázattal dolgozik a sorozat új részén, és még olyan apróságokra is odafigyelnek, mint a lámpák manuális kapcsolgatása. Egy gameplay felvétel is érkezett a kiállításról.

Egy német oldal, a Videogames Zone titkos, kizárólag a médiának szánt információkat tett nyilvánossá a Criterion Games legújabb versenyjátékáról, a Need for Speed: Hot Pursuitról. Az angol fejlesztő első NFS-játékának lesz időjárás-rendszere, mely tartalmaz eső és villám effekteket is, továbbá lehetősége van a versenyzőnek manuálisan kapcsolgatni autója világítását, így még a rendszámtáblát megvilágító izzót is, ami ugye este nagy segítség lehet, ha elakarunk rejtőzni a rend őrei elől.

A játék valamivel több, mint 60 autót fog tartalmazni, ilyen eddig még nem ismert autó a Ford Crown Victoria, Subaru STI és az Audi R8 Spider. A bemutatón a játék PS3-as változata stabil 60 fps-sel futott, míg más információk szerint a játék PC-s verziójának gépigénye nem sokkal lett nagyobb, mint amilyen Burnout Paradise-é volt.

25.
25.
Killió
Én most wanted-em nagyon jó volt!
Volt valami hibája. Ha elkapott a zsarú, megfagyott és kilépett. Mindent elmentett kivéve 1 dolgok, azt, hogy elkobozták a kocsimat. Van vagy 50 ingyen kihizhatod a járgányod a rendőrtől kuponom és nem tudom használni mert "soha nem veszik el a kocsim"
24.
24.
Killió
Végre utcai verseny! Nekem kell ez! Mennyibe kostál egy ilyen?
23.
23.
keiji maeda
KIrály lessz a Criterion - games azért érti a dolgát :D:D
22.
22.
ATi0021
Szerintem a Paradise is nagyon jó volt. Egyedül attól félek, hogy lesz egy csomó DLC, ami mind fizetős lesz.
21.
21.
NinjaNorb
#20: gondolom itt a paradiseról van szó az tényleg elége elcseszett lett de a x360as burnout revenge nekem még mindig a kedvenc autós játékom a legjobb soundtrackkel:)
20.
20.
Dízel
a bournout elég egyszerű game, játékfelépítés szinten. a grafikája meg teljesen átlagos, de semmiképp sem rossz. mind az NFS shift mind a grid szebb nála.
19.
19.
sunstreaker
Dark Temtation! te hol élsz?? zacskóba??? mi az h a Burnout - nak gagyi grafikája van??? játszottál egyaltalán vele?? nem hiszem mert különben nem mondanál ekkora faszságot!, a Burnoutnak igenis kibaszott jó grafikája van!! akárcsak a Gridnek ami meg már nem mai és még mindig felveszi a versenyt akármelyik autós gammával!! na meg a törésmodell.. az egyik legjobb, dark temtation te inkább ne mondjál semmit!
18.
18.
ilor14
amúgy nem muszály úgy elkapni hogy szét törjük!
ott alul az a négy cucc a bal alsó sarokban
ott lehet kérni segítséget(talán)
17.
17.
Adamoooo77
de miért csúszik meg a kanyarban a lambo rögtön? nekem már ez nem tetszik, meg igen miért kell úgy elkapni az akárkit hogy szét kell zúzni. Mi ez roncsderbi? :)
16.
16.
Dízel
nem lesz ez rossz. a régi nfsekbe is hasolnóan kellett elfogni a száguldót, biztos lehet benne most is kérni + rendőrautót, helicoptert stb.

off: sosem értettem miért kell hypeolni a bournoutot... semmi különlegesség nincs benne, amikor frontális ütközésről van szó, ugyan ugy törik a kocsi, ha jobban tetszik _scriptelt_ a törés. miutan darabokra tört a kocsi, 2 másodperc múlva már mehetünk is vele tovább... halvány lila gőzöm nincs ettől mér kell eldurranni. igazi árkád mocsok.
15.
15.
Anti4730
Jo ez meg a garfiakaja is szep, de ez valahogy megse annyira tetszik hogy ugy kapjuk el zsarukkal a kocsikat hogy zuzzuk szet ahogy tudjuk. Valahogy ugy kellenne ezt megoldani, hogy legyen benne egy pici taktika, mit tudom en peldaul le kell szoritani az utrol, hogy megallni kenyszeruljon, vagy hivni a tobi rendorauto segitseget, es valahogy arra kenyszeriteni, hogy meggaljon. Jo tudom hogy ez egy acade, de akkor is irrealis, hogy egy 100 millios lamborginivel ossze vissza zuzunk meg torunk. Attol meg tetszik a jatek:D
14.
14.
bledzer
jónak tűnik, de én azért a shift 2-t jobban várom. Úgy néz ki ahogy ,,öregszem,, egyre kevésbé ízlik az arcade
13.
13.
Richi12
a burnout sorozat oriási ugrás volt az autós játékok között
mert ez volt ez első olyan utcai versenyes játék amiben úgy igazán tört az autó és a törésmodell is jó volt és a paradise ezek közt is egy új szint
ez az nfs is ost vmi hasonló ugrásra készül és szerintem ezt már mindenki türelmetlenül várja
11.
11.
Maxxer
burnout grafikája pontjó , pontma raktam fel újra, kicsit adrenalinozni . Éshát eléggé szép még mostis, Gépigénye szinte nemvolt neki . Azóta gondolom finomhangoltak a motoron is .
10.
10.
ZeWa
#8: na nehogy már a burnout-nak gagyi grafikája volt...
9.
9.
ZeWa
#6: dehogy is nem, gondold végig:D
8.
8.
Dark_Temptation
#3: azért mert a burnoutnak elég gagyi grafikája volt.. nem azt mondom, hogy szarjáték.. de a grafikája nem olyan nagy cucc, ahogy meg ezt nézem kegyetlen a grafika.....
7.
7.
totya197409
Szeretem Hot Porsuit 2-öt,a videó alapján hozza a szintet game.
6.
6.
danez11
nem lenne rossz ha ilyen rendőrautók lennének itt is :D
5.
5.
dawe001
4.
4.
d15a5t3r
De szerettem ezeket az erdős pályákat a Hot Pursuit 2-ben! De szerettem én a Hot Pursuit 2-őt! Aztán minden megváltozott... Reméljük ez a rész visszahozza a régi emlékeket! :D
2.
2.
Dark_Temptation
ne mondják már, hogy szinte olyan a gépigény mint a burnout paradise é... :/
1.
1.
TzuQ
Jónak igérkezik.. Várom már. Föleg, hogy el lehet "rejtőzni" a rendőrök elől XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...