3 év kell a 3D-s játékok széles körű elterjedéséhez

  • Írta: zoenn
  • 2010. augusztus 25.
  • Érdekesség
Link másolása
Chris Lewis, a Microsoft szakembere szerint a nagyközönség akkor fogja elfogadni széles körben a 3D-s játékokat, amikor a technológia ára mérséklődik. A családok beruháznak rá, ez nem kétséges, főleg, ha mindez kiegészül a Kinect nyújtotta tapasztalatokkal is.

"Még két-három év kell"" - mondta teljesen magabiztosan Lewis a BusnessWeeknek a minap. "Az árak lecsökkennek, a háztartások megismerkednek a technológia nyújtotta innovációval, ami nem feltétlen jeleni azt, hogy sokan ott ülnek a TV-k előtt 3D-szemüvegben, nem beszélve a szeretteikkel... Igen, biztosan ez fog történni."

Lewis beszélt az Xbox 360 élettartamáról is, szerinte a Kinect fog adni egy lendületet a konzolnak. Úgy néz ki 2015-ig biztosan nem találkozunk majd az Xbox 720-al.

"A Kinect egészen biztosan még további öt évet ad nekünk, továbbá szélesíti felhasználói rétegünket azokkal is, akik a múltban nem is foglalkoztak az Xbox-szal."

Aaron Greenberg, a konzol hírhedt megmondóembere is tett utalást az Xbox 360 élettartamának további öt évvel való kitolására, amelyet a mozgásérzékelős technológiának köszönhetnek, szóval lehet valami a dologban. Remélhetőleg a konzol 3D-s támogatásának bejelentésére sem kell sokat várnunk.

8.
8.
Blink_182
#7: Vártam a csattanót XD -.-
7.
7.
adriano28
két sárga tehén beszélget..

ez lehetetlen mer sárga tehenek nem léteznek, xd
5.
5.
Daetnas
#3: Én pont erre gondoltam, mikor olvastam a hírt.De lehet, hogy én akkor sem vennék 3D tévét, ha olcsón lehetne.Nem érzem a szükségét.
4.
4.
Csak ezt se erőltessék úgy mint a Widescreent! Ma már nagyon sok játékot nem is lehet 4:3-ban rendesen játszani, mert sok fejlesztő azt hiszi, hogy mindenkinek Hádétévéje van otthon.
3.
3.
_Tappancs_
2-3 év nem Mo-ra vonatkozik._:P Itt 10 év .:D
2.
2.
Yami
Hmm... pedig én már örülnék egy új konzol generációnak.
Na de nézzük a jó oldalát, még 5 évig nem kell új konzolt venni. :D
1.
1.
én inkább őszintén azt remélem, hogy 2-3 év elég lesz - hogy eleget keressenek a szemüveges 3D-vel, és a befolyt pézből szépen tökéletesitsék a technológiát is, hogy kiadhassák újra - de ezúttal szemüveg nélkül.
úgy volna az igazi, mert az a szemüveg egy rák, szánalmas foskupac szvsz...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...