Törölték a This is Vegast

  • Írta: zoenn
  • 2010. augusztus 25.
  • Gyászhír
Link másolása
Egy újabb ígéretesnek tűnő fejlesztésnél húzták le a rolót. A This is Vegas a maga neonfényes éjszakáival, a főhős áttivornyázott szerencsehajhász életmódjának bemutatásával még jól is elsülhetett volna. Ám a munkálatokba több kedvezőtlen tényező is beleszólt. Meg is lett a böjtje.

Kezdődött minden azzal, hogy a három éve bejelentett játék korábbi kiadója a Midway csődbe jutott, de akkor a Warner Bros megvásárolta a jogokat. A sandbox cuccba akkor 43 millió dollárt költöttek, sőt további kemény zöldhasúakra lett volna szükség és legalább még egy év fejlesztési időre. A Warner viszont türelmetlen volt, és inkább bemondta az unalmast: a This is Vegas-nak harangoztak.

A rossznyelvek szerint nem kevesebb, mint 50 millió dollárt költöttek összesen a munkálatokra, de ez nem hatotta meg az szívtelen döntéshozókat, minden egyes cent kidobott pénznek minősül. Afrikában meg éheznek. A Surreal Software-t is bezárták, a gályamunkásokat pedig szétdobták két másik stúdióhoz. Nagy kár a játékért, hiszen szerettünk volna egy igazi aranyifjű bőrében kokaint szívni a Vegasi éjszakában.

9.
9.
JcGross
Egy újabb Duke Nukem Forever... :( R.I.P.
8.
8.
Gt17
6*
dupla LOL.arra értem az ilyen megnyilvánulást hogy minek ezt a mondatot a szövegbe beleírni...50 milla pff lufasz pénz ahoz képest amennyit tudnának nyújtani az országok/vállalatok......de mind1 az ilyenekt már megszoktuk az írótól XD.
6.
6.
x360player
Gt17:Az, hogy Afrikában éheznek az szerintem nem "LOL", hanem komoly dolog.
5.
5.
wildláma
én is vártam, végre egy bulizós játékot kaphattunk volna
4.
4.
Gt17
,,Afrikában meg éheznek'' hát ez 1 nagy LOL...
3.
3.
Optimus Prime
ÉS ha kidobják a projectet az ablakon, akkor visszatérül a z 50 milla? Mert, ha legalább elkészülni és úgy bukna... de lehet sikeres lett volna. Talán egy kis módosítással lehetett volna Las Vegas játék is, a főhős úgyis hajazott Josh Duhamelre. :)
2.
2.
tommy93
:(( Tesom nem fog örülni a hirnek... Nagyon sajnálom hiszen lehetett volna sok mindent kihozzni ebböl a játékból...
1.
1.
Giga0509
Basszus :( mai napig vártam...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...