This is Vegas

PC-re, Playstation 3-ra és Xbox 360-ra készült akciójáték a Midway és a Surreal párostól - a játszóterünk ezúttal Las Vegas lesz, a kaszinók és a vad csajok hazája.

Törölték a This is Vegast

Egy újabb ígéretesnek tűnő fejlesztésnél húzták le a rolót. A This is Vegas a maga neonfényes éjszakáival, a főhős áttivornyázott szerencsehajhász életmódjának bemutatásával még jól is elsülhetett volna. Ám a munkálatokba több kedvezőtlen tényező is beleszólt. Meg is lett a böjtje.

Nem szabad még temetni a This is Vegas-t

A This is Vegas készültét két éve jelentették be, a Midway tavalyi csődeljárása után pedig úgy tűnt, hogy sosem készülhet el a játék. Nem szabad azonban még temetni!

Csődeljárást kezdeményezett a Midway

Szép lassan, de halad az elkerülhetetlen felé a Midway: a rendkívül eladósodott cég fizetésképtelensége miatt a Chapter 11 keretében csődeljárást kezdeményezett.

Haladékot kapott a Midway

Durván egy hónap haladékot kapott a haláltusát vívó Midway adósságainak visszafizetésére; a cégnek ezt az időt kell kihasználnia némi extra profit termelésre.

Egyre nagyobb bajba kerül a Midway

Szorul a hurok a Midway nyaka körül: bár elemzők szerint ez nem fog megtörténni, elvben odáig súlyosbodhat a helyzet, hogy felszámolják a céget.

Eladta a Midway Gamest a Redstone

Hiába bizonygatják a Midway fejesei, hogy cégük új játékai megoldják a pillanatnyi gondokat, a csapat hatalmas adósságai miatt ez nem lesz egyszerű feladat.

GC 2008: A kilencedik videóözön

A kilencedik összeállításban látható a Midnight Club: Los Angeles, This is Vegas, The Chronicles of Spellborn, Mirrors Edge, Resident Evil 5 stb.

Kedd esti galériafrissítés

Legújabb összeállításunkban olyan címek kaptak helyet, mint a FIFA 09, a Gears of War 2, a Midnight Club: Los Angeles, a Pure vagy a Civilization Revolution.

This is Vegas - még dolgozni kell rajta

A Midway kiadásában megjelenő Las Vegas-i Grand Theft Auo idén már nem jelenik meg, a hírek szerint a fejlesztőknek még dolgozniuk kell a megfelelő végeredményért.

This is Vegas - nemcsak verekszünk, bulizunk is

Nyolcperces, kizárólag gameplay jeleneteket tartalmazó videó érkezett az általunk csak "kaszinós GTA-ként" emlegetett új Midway-játékról, a This is Vegas-ról.