Jövőhéten jön az Assassins Creed 2 GOTY

  • Írta: dante92
  • 2010. augusztus 28.
  • Bejelentés
Link másolása
A rendkívül nagy sikerű AC2 jövő héten új kiadás formájában, mégpedig GOTY csomagolásban jelenik meg. Ha valami oknál fogva netán lemaradtál volna a reneszánsz Itáliába költöző sorozat első epizódjáról (a Brotherhood a második lesz ugye), akkor most a lehető legjobb módon pótolhatod.

Várható volt, hisz mindenhol szép eredményeket produkált az Ubisoft Olaszországban játszódó bérgyilkos játékuk folytatása. Az a nyolcmillió eladott példány is mutatja, hogy megérdemel egy bővített kiadást. Szeptember 3-án jön az Assassins Creed 2 Game of the Year kiadás, melyben az alapjáték mellett a két DLC-vel (Battle of Forli, Bonfire of the Vanities) és három titkos helyszínnel (Palazzo Medici, Santa Maria dei Frari, Arsenal Shipyard) együtt. Sajnos a PC-sek kimaradnak a jóból, eddig úgy néz ki, hogy a GOTY kiadás csak PS3 illetve X360-ra jelenik meg.

5.
5.
papailajos
Kivancsi vagyok h mienek azok a titkos helyszinek :)
4.
4.
Blink_182
Ez király hír mert én lemaradtam a játékról sajnos ,de ez így elég vagány lesz.
2.
2.
Game Fan
Tök fölösleges lenne hogy megjelenjen Pc-re ugyanis az amúgy is későbbi megjelenés miatt már benne volt a két kimaradt fejezet! Úgyhogy csak a titkos helyszínekkel vagyunk kevesebbek... Gondolom nem érte meg kiadni egy pc változatot! De szóljatok ha tévedek :)
1.
1.
dave280
Kár, hogy nem jelenik meg PC- re. :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...