Assassins Creed II

A nagysikerű Assassins Creed folytatása, amely a reneszánsz kor idején játszódik, Itáliában.
1698750000

10 játék online funkcióját szünteti meg a Ubisoft

A francia kiadó január 25-én húzza ki a dugót régebbi játékai esetében, ez szerencsére csak a multiplayer és pár online funkciót érint régebbi platformokon, a címek ettől még megvásárolhatók maradnak.
1676098800

Elhagyta a Ubisoftot az Assassin's Creed IV: Black Flag és az Origins kreatív direktora

Jean Guesdon az elmúlt 17 évet a Ubisoft Montréal csapatánál töltötte, idén azonban új vizekre evez az Assassin's Creed IV: Black Flag és az Origins kapcsán ismert fejlesztő.
1656835200

Újabb tizenöt játék támogatásával hagy fel a Ubisoft

Idén már másodjára tart nagytakarítást a Ubisoft. A kiadó bejelentette, hogy hamarosan újabb tizenöt játék támogatásával hagy fel, és leállítja azok szervereit.
1650978300

Kilencven játék online támogatásával hagyott fel a Ubisoft

A Ubisoft beszüntette számos régi játékának online támogatását, amelyek esetében a többjátékos módtól, a statisztikáktól, a kihívásoktól, de még bizonyos feloldható jutalmaktól is búcsút kell vennünk.
1649250600

Az Assassin's Creed sem hagyja ki a Fortnite-ot

Az Assassin's Creed-játéksorozat két közkedvelt hőse, Ezio Auditore da Firenze és Eivor Varinsdottir is csatlakozik a Fortnite egyre csak bővülő multiverzumához. Az asszaszinokat holnaptól szerezhetjük be.
1641970800

Switchre is megjelenik az Ezio-kollekció

Hamarosan a Nintendo Switchen is elérhetővé válik az Assassin’s Creed: The Ezio Collection, amellyel az Assassin’s Creed II, az Assassin’s Creed: Brotherhood és az Assassin’s Creed: Revelations is eltalál a kiotóiak konzoljára.
1624006800

Íróra talált a Netflix-féle Assassin's Creed-sorozat

Noha a múlt heti Geeked Weeken nem esett szó róla, egy élőszereplős Assassin's Creed-sorozat is készül a Netflixnél. Mostanra az is kiderült, hogy ki írja majd az adaptáció forgatókönyvét.
1618394400

Lekapcsolja régi játékai szervereit a Ubisoft

Még az idén több régi játékának is lekapcsolja a szerverét a Ubisoft. Habár nem mindegyik érintett cím rendelkezik multiplayerrel, a felnyitható tartalmak az összes játékban elérhetetlenek lesznek majd.
1603814400

Élőszereplős Assassin's Creed-sorozat a Netflixtől

Újabb videojátékos adaptáció érkezik a Netflixtől, a streamingszolgáltató ugyanis bejelentette, hogy az Assassin's Creed alapján is élőszereplős sorozatot készít majd. A részletekre még várnunk kell, jelenleg a showrunnert keresik a projekthez.
1510498800

Közös univerzumban játszódik a Ubi két sorozata?

Habár a kiadó még mindig nem hajlandó formálisan is megerősíteni a hírt, az easter eggek alapján viszonylag egyértelmű, hogy közös univerzumon osztozkodik az Assassin's Creed és a Watch Dogs. Spoileres hír következik!