Gyűjtői kiadást kap az Epic Mickey

  • Írta: fojesz
  • 2010. augusztus 30.
  • Bejelentés
Link másolása
Warren Spector legújabb agymenésében a világ legnépszerűbb karaktere, Mickey egér kerül - a kolléga eddigi pályafutását ismerve - meglehetősen furcsa és kifordult helyzetbe: az ötlet annyira jónak tűnik, hogy az Epic Mickey már most a Wii egyik legizgalmasabb külső fejlesztésű címének tűnik.

Mint minden kicsit is sikervárományosnak mondott játék, úgy az Epic Mickey is kap gyűjtői változatot, melynek létezését az amerikai Toys 'R Us áruház szellőztette meg. A november 15-én megjelenő pakk díszcsomagolása a játékon kívül egy kulisszatitkokat tartalmazó DVD-t és egy öt hüvelyk magas Mickey-figurát rejt majd, sőt ha már a játékban úgyis sokat kell festeni, a játékosok is Epic Mickey-sre csinosíthatják ki a Wiijüket a bővített kiadáshoz járó előlapokkal.

Az Epic Mickey kizárólag Nintendo Wii-re készül, a minőségre pedig egyértelmű garancia, hogy a játék Warren Spector, a Deus Ex-játékok atyjának fejéből pattant ki. A GameTrailers GamesComos interjújában a program kifordult helyszíneiről és magáról, Mickeyről mesél egy keveset - a videót már a gameplay jelenetek miatt is érdemes megnézni!

6.
6.
nero66
Láttad h milyen cotroller-t adtak ki hozzá??? A nunchuk-ra ecsetes tok a remot pedig egy nagyon jó tarót kapott!!!! :P
5.
5.
papailajos
Akko jo :D...jo szorakozast hozza!!!
4.
4.
nero66
És még a játék is jó!!!!!!! xD
3.
3.
nero66
wáááááá, nem is kicsit!!! :P
2.
2.
papailajos
Nagyon szepen nez ki...gondolom most orulnek a Wii-sek ;))
1.
1.
nero66
Megvan mitkérek karácsonyra!!!!!!! :D Azok az előlapok, egyszerűen csodálatosak!!!!! Mickey Mous 4EVER
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...