Game Feasttel erősít a Microsoft az ősszel

  • Írta: fojesz
  • 2010. szeptember 1.
  • Bejelentés
Link másolása
A Summer of Arcade megédesítette az uborkaszezont, a Limbo, az új Lara Croft-játék és a Castlevania: Harmony of Despair hosszú napokra lekötötték a játékosokat. A Microsoft folytatja a sorozatot, ősszel indul a Game Feast, olvasható Major Nelson blogján.

A Game Feast szeptember 29-én veszi kezdetét, egy hónapon keresztül, október 20-ig folyamatosan érkeznek majd a letölthető újdonságok az Xbox Live-ra. Az első napon, hosszú várakozás után végre megjelenik a Hydrophobia, október 6-án jön a Comic Jumper, egy héttel később a Pinball FX 2, majd 20-án a Super Meat Boy. Az első két cím 1200-1200 Microsoft Pontba kerül majd, a Pinball FX második részéhez pedig egyenként lehet asztalokat venni egyelőre ismeretlen áron. A Super Meat Boyt szintén nem árazták még be.

Major Nelson további újdonságokról is írt, az Arcade szekció szeptember 8-án a Plants vs. Zombies átiratával és a Dance! It's Your Stage-dzsel bővül (1200, illetve 800 MP-ért), majd egy héttel később a felújított Sonic Adventure (800 MP) is elérhetővé válik. A DLC-felhozatalt is érdemes figyelemmel kísérni: szeptember 2-án jön a Crackdown 2 Toy Box csomagja (560 MP), 7-én pedig a Mass Effect 2 Lair of the Shadow Broker (800 MP) és a Dragon Age Witch Hunt (560 MP) című kiegészítője. Szintén aznap érkezik nyolc darab Snoop Dogg nóta a Rock Bandhez, egyenként 160 MP-s áron.

4.
4.
p.balou
Na ne ...
Snoop dog a Rock Bandben? Sztem ez nagyon bukni fog. Aki megvette a RockBandet az gondolom nem a rapet szereti... Ez max a Dj hero-hoz lenne jó.
2.
2.
adriano28
1.
1.
Mortician
"Szintén aznap érkezik nyolc darab Snoop Dogg nóta a Rock Bandhez[...]"

Ez most komoly?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...