Arkham City: szinte kész, és ötször nagyobb

  • Írta: InGen
  • 2010. szeptember 3.
  • Hír
Link másolása
A Rocksteady Games az ismeretlenség homályából a legjobb fejlesztőcsapatok között landolt a Batman: Arkham Asylum kiadása óta. Mostanában annyit kérdezgetik a srácokat, mint a rocksztárokat, ők pedig válaszolgatnak is lelkesen. Az Arkham City nagyrésze készen áll, és hatalmas lesz!

Örömhír, hogy a Rocksteady szerint a : Akrham City már most olyan állapotban leledzik, hogy az elejétől a végéig kitolható. Kevésbé örömhír, hogy ez nem jelenti azt, hogy a jövő év végére belőtt megjelenést előrébb hozhatják, ugyanis több mint egy évet fognak a finomhangolással, és új feature-ök hozzáadásával tölteni.


Sefton Hill, a Rocksteady nagyfőnöke elmondta: az Arkham City legalább ötször akkora lesz, mint az Arkham Asylum volt. Ez persze első sorban annak köszönhető, hogy a zárt börtön helyett közel egy városnyi területet kapunk játszadozni. Ez volt egyébként a csapat számára a legnagyobb kihívás is egyben, hiszen az előző epizódhoz hasonlóan most is a játéktér minden egyes kis darabkáját maximálisan részletesen szeretnék kidolgozni, szerintük ugyanis részben ez adta meg az Arkham Asylum alaphangulatát.

De a környezet gyarapítása mellett a játékmenetről sem feledkeznek meg: "Tudtuk, hogy Batman képességeinek és kütyüinek feltuningolása önmagában nem lesz elég, hiszen egy teljesen új területen mozog, és teljesen más ellenfelekkel néz szembe. Szóval az előző részben látott képességeit vettük alapul, és onnan léptünk tovább." -mondta el Hill, majd hozzátette: "Ha csak a nyers animációk számát nézzük, akkor Batman körülbelül kétszer annyi mozdulattal rendelkezik, mint az első részben. Emellett próbáltuk megőrizni a folyamatosságot is, szóval az Arkham Cityben már egy rakás olyan kütyü alapból rendelkezésre fog állni, amit az Asylumban szereztek meg a játékosok."

10.
10.
metallica95
#7: Persze, tudom én, csakhát... :D
9.
9.
Mathia$
Hmmm Cicca Csajszi :D
Eszméletlenül várom!
8.
8.
Mathia$
Hmmm Cicca Csajszi :D
Eszméletlenül várom!
7.
7.
pepsus
#5: Szerintem te is jobban örulsz ha egy jatek amit kapsz meglepöen jobb mint amire szamitottal. Ehez pedig idö kell biza :)
6.
6.
demon68
remélem jól oldják meg, hogy ilyen nagy a város, Arkham szerintem pont jó volt, nem kellett sok időt tölteni azzal, hogy eljussunk A-ból B-be. az azért nem semmi, hogy 1 évet csak finomhangolnak rajta meg új ötleteket adnak hozzá jó lesz ez.
5.
5.
metallica95
Azért szerintem 1 év túlzás, elég lenne kb fél év is, és akkor 2011 szeptembere helyett már 2011 márciusában piacra tudnák küldeni. Aztán az is lehet, hogy nincs igazam. Viszont annak nagyon örülök, hogy sokkal nagyobb és hosszabb lesz!
4.
4.
papailajos
2.
2.
g.man580
1# Szerintem ilyen nagy hibát nem fognak elkövetni.Az 1-ben is onnan tudtad megközelíteni az épületet(amiben a célszemély tartózkodott) amerről akartad.
1.
1.
I
Nekem ezzel a nagy szabadsággal annyi a bajom, hogy hülyén fog kinézni szerintem az, ha netán a játékos másik útvonalon akarja megközelíteni az ellent, vagy csak inkább szívesebben bóklászna a városrészben, beleütközne egy láthatatlan falba. Persze lehet erre azt mondani hogy ha úgy is ott vagyok, csak a játékkal fogok törődni, de mégis hiányolják a játékosok a szabadon járkálást, pl. Mafia 2.

Ezt azért volt könnyű megoldani az első részben, mert nem nagy udvara volt az intézetnek és az is jól átlátható volt, nem pedig egy betondzsungel, teli sarkokkal, háztetőkkel. Az épületekben is egyszerű volt a készítők dolga, bezárult mögöttünk az ajtó...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...