Idén már nem jelenik meg a Conduit 2

  • Írta: fojesz
  • 2010. szeptember 5.
  • Csúszás
Link másolása
Az eredeti tervekkel ellentétben mégsem kerülhet boltokba idén a Wii-exkluzív The Conduit második része. A csúszásnak természetesen üzleti okai vannak, így a telített év végi szezont elkerülendő, csak a jövő év elején jelenhet meg a játék. Az E3-as beszámolók jókat írtak róla, kíváncsiak vagyunk rá mi is!

Szokványos döntésnek számít manapság, hogy a kiadók az év végi hajrá helyett inkább a némileg nyugodtabbnak ígérkező újév elejét választják, ha a megjelenésről van szó - más kérdés, újabban annyian használják ki ezt a lehetőséget, hogy a játékosok még januárban, jóval karácsony után sem győzik kapkodni a fejüket.

A Sega is a tervezett év végi megjelenés helyett inkább 2011 első negyedévére csúsztatta a Conduit 2 megjelenését, igaz, ezúttal nem csak az általános nyüzsgésre hivatkozhatunk, hiszen november 2-án kerül boltokba az új - szintén Nintendo-exkluzív - GoldenEye 007 is, amely valószínűleg fenekestül fogja felforgatni a Wii játékfelhozatalát. A Sega nem közölt új dátumot, s hivatalosan sem fűzött kommentárt a késéshez, de másra nem is tudunk gondolni.

A Conduit 2 egyébként Wii-exkluzív FPS lesz, a fejlesztést a High Voltage Software végzi, aki Quantum 3 néven egy külön Wii-s motort is összerittyentett korábban, ami garanciát jelent a játék megfelelő - a platformhoz viszonyított - grafikai teljesítményére. Fun fact: bár az első játék címe The Conduit volt, a Conduit 2 esetében szándékosan lehagyták a névelőt, mert a készítők szerint így túl hosszú lett volna cím. A Conduit 2 egyébként a MotionPlus mellett a Classic Controllert is támogatja azok kedvéért, akik a hagyományos irányítást részesítik előnyben egy konzolos FPS kipróbálásakor.

3.
3.
Maxxer
#2: XD most mértkell szemétnek lenni ?:D
2.
2.
pjoco
1.
1.
gamerplayer
kicsi off: a far cry 3ról amúgy mit tudni? Állítólag idén jelenik meg, de ezt nemigazán kajálom be:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...