Álleejtős lesz a Nintendo következő konzolja

  • Írta: InGen
  • 2010. szeptember 7.
  • Érdekesség
Link másolása
A cégvezetés ugyan egyelőre nem akarja megmondani, mikor is érkezik a Nintendo következő-generációs konzolja, ám arról biztosítottak mindenkit, hogy nem lesz egyszerű eset. Most ugyanezt erősíti meg a Metroid-sorozat egyik fő fejlesztője is, aki szerint le fog esni az állunk.

A Nintendo már régen letért arról az útról, hogy a grafikával, és a bikaerős hardverrel próbáljanak meg izomból előretörni. A Wii volt az első konzol, ami teljes egészében egy speciális, mozgásérzékelős kontrollerre épült, s a cég továbbra is a meglepetések útján szeretne járni.


"Mi sosem azt csináltuk, amit a többiek. Mi szeretünk valami újszerűt készíteni, ami felkelti az emberek figyelmét, és úgy gondolom, hogy ez továbbra is folytatódni fog. Az új Nintendo géptől mindenkinek leesik majd az álla!" -nyilatkozta a Yoshio Sakamoto, a Metroid-sorozat egyik társkészítője.

Szavai szinte teljesen egybeesnek a Nintendo elnök Saturo Iwata legutóbbi nyilatkozatával, mikor azt ecsetelte, mennyire fontos, hogy újszerű élményeket nyújtsanak a játékosoknak, igazi meglepetésekkel. A megjelenéssel kapcsolatban Iwata sejtelmesen csak a következőt árulta el: "Lehet, hogy 3 év múlva, lehet, hogy 5 év múlva, de az is lehet, hogy 8 év múlva!".

Nos, nem lettünk sokkal okosabbak.

27.
27.
Scoo
#20: Teljesen egyetértek. Nekem van Wii-m és X-boxom is. Teljesen más a célközönség, mások a játékok és teljesen másmilyen a játékélmény is. X-boxon soha a büdös életben nem játszanék pl platform játékkal, míg Wii-n ezek baromira élvezem. Viszont ha FPS-t akarok tolni akkor egyértelmű a box-ot kapcsolom be.
Számomra inkább az taszító, hogy olyanok is fikázzák a wii-t akik eddig csak a media marktban látták a dobozát kiállítva, meg youtube-on a wiiről készült poénvideókat :)
26.
26.
kharami
#21: Még néha sőőőt, ps 2 nél is ratyibb! De én is igy látom valahogy a dolgokat ahogy te!
25.
25.
papailajos
#23: Allat a video!! :)) :))

Meg az is meglehet h jo sul ki belole.
24.
24.
ketjatekos
#19: Csak megjegyzem, hogy a mostani wiimote-ban is van rezgés, tehát ez a része nem lenne nagy újítás, de mivel a wii-t a nintendo játékai alapján a fiatalabb generációnak készítették a másik része így elég valószínűtlen, hogy bekerüljenek.

#15: Ezt elfelejtettem, de biztos le fog esni az állunk, ha attól nem ,hogy milyen sz@r dolgot a nintendo és mi még reménykedtünk.
23.
23.
izomkukac
http://www.youtube.com/watch?v=KjH6TFlDqic lehet valami ilyesmire gondoltak
22.
22.
NECROSMOKE
OFF: Tom nem ide tartozik de itt a pontok mire vannak?és mire-miért kapjuk?
21.
21.
sgabo09
Hiába van több tízmilliós eladása számomra a Wii a legtaszítóbb platform. 20 éves brandekre támaszkodnak ps2es grafikával...biztos van aki az "Icc mí márió" mondat hallatán elélvez de számomra ez taszító. Biztos jó meg minden de nem nekem..
20.
20.
Mortician
#18: Ettől függetlenül nem lehet kijelenteni, hogy a Wii jobb lenne, mint a PS3 vagy az X360, ahogy ennek az ellenkezőjét se. A Wii más irányba ment, mint azok. Ennyi.
19.
19.
AmreyP
16: uj wii-be lesz müpun.i is hogy minden igényt kitudjanak elégiteni XD ( lányoknak meg rezgös lesz a kontroler XD )
18.
18.
xLallerx
"két nagy konzol: ps3, xbox360. ennyi" :) :)
Mégis a wii vezet eladásokba :)
16.
16.
Bbogesz
Még az is elképzelhető hogy valamilyen illatokkal esetleg más érzékszervet stimuláló dologgal állnak elő! Tudom kicsit furán hangzik de a játékélmény megújítása felé már csak ezek az érzékszervek vezetnek. A tapintás és a szaglás. Én erre tudok gondolni.
15.
15.
Yami
#13: "...de mi van akkor ha már a mozgásunkat fogják valamilyen módon nézni? "
Akkor nem lesz forradalmi és egyedi mivel azt tudja a Kinect is. :D

#9: A keresztlányom is így gondolja. 7 éves...
14.
14.
zsilvolgyi
két nagy konzol: ps3, xbox360. ennyi
13.
13.
ketjatekos
Szerintem a mozgásérzékelés benn marad, esetleg tovább gondolják, hogy ne csak a kezünket használjuk (tudom ott a wii fit) de mi van akkor ha már a mozgásunkat fogják valamilyen módon nézni? (már most többet is tudnék mondani) És bár az ilyen irányításra az autósjátékoknak nem lesz szükségük, de például a sport és a lövöldözős már inkább.(tudtommal ametroid egy lövöldözős játék, de mivel régen hallottam ilyen nevet és nincs nekem, ezért nem tudok sokat mondani róla.
12.
12.
Robbie17
Én majd valamikor beszeretnék szerezni egy WII-t de előtte egy PSP/3DS-t szeretnék :D
8.
8.
Robbie17
Nem tudom elképzelni mi újat tudnának mutatni ami új játék élményt ad és még nemlétezik, a gép szerintem olyan x360,ps3 erősségű lesz(vagy nemsokkal gyengébb) és 3D-s vagy talán Tvbe épített WII ami 3D-s? xD
7.
7.
p.balou
A nintendos fiukban mindig volt fantázia, sztem a következő művűkben is lesz.
Sztem nagyon nagy ötlet, hogy 3D-s kézikonzolt készitenek, persze a végeredmény számít, de biztos többet fog tudni mint a mostani ds. Én az asztali konzoljukra is kiváncsi leszek, nem csak a 3Ds-re. Mindenesetre én bízok a srácokban!
6.
6.
Mathia$
Szerintem ebben még ők sem biztosak, időközben majd kitalálnak valami jobbban.
Mindenesetre remélem erős Hardver-t csinálnak nem pedig olyasmit mint most a wii.
5.
5.
Mathia$
Szerintem ebben még ők sem biztosak, időközben majd kitalálnak valami jobbban.
Mindenesetre remélem erős Hardver-t csinálnak nem pedig olyasmit mint most a wii.
4.
4.
kharami
Hát nem tudom! Én nekem nem is volt wii m nem is lesz, és ha a következő konzol i ilyen lesz, akkor az sem lesz! Én egyedül akkor flasheltem a wii re, mikor haveromnál be voltunk pipeolva....nade most ezért nem fogok venni ilyet!
3.
3.
metallica95
:D 2018-ban 23 éves leszek
2.
2.
nero66
Ja lehet h még csa most tervezik!!! xD
1.
1.
mohaneji
nem tudnak még őkse semmi konkrétat de Így készül a semmiből nyilatkozat:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...