Metroid Prime 3: Corruption

A Metroid Prime című sorozat legújabb darabja Nintendo Wii-re.

Pletyka: Zelda-bejelentéseket hozhat a szeptemberi Nintendo Direct

A GamesBeat és a Giant Bomb munkatársai viszonylag biztosak benne, hogy szeptemberben újabb Directtel jelentkezik a Nintendo, ahol két régóta várt Zelda-portot is bejelenthetnek majd.

Újra hallatott magáról a remasterelt Metroid Prime

A pletykák szerint mindhárom Metroid Prime-játék megjelenik Nintendo Switchre még idén, és az első rész kapja a legnagyobb grafikai tuningot.

Már kész is lenne a Metroid Prime Trilogy felújítása?

Érdekes pletyka kapott szárnyra az elmúlt napokban, ugyanis több (általában) jól értesült forrás is arról számolt be, hogy már régen kész a Metroid Prime Trilogy újrázása, és csak a Nintendóra vár, hogy végre bejelentse.

Metroidot akart csinálni a MercurySteam

A hírek szerint a Castlevania után a Metroidot is felmelegítette volna a MercurySteam, az ötletüket be is mutatták a Nintendónak. Nekik annyira nem jött be, de elképzelhető, hogy a projekt ennek ellenére megmenekül.

Huszonöt éves lett a Metroid-sorozat

Újabb Nintendo-slágercím töltötte be idén a huszonötödik születésnapját: Samus Aran, a páncélba bújt fejvadászhölgyemény 1986-ban mutatkozott be először, és nem kis meglepetést okozott a rajongóknak. Azóta a Nintendo egyik legfontosabb sorozataként tartjuk számon a Metroidot.

Álleejtős lesz a Nintendo következő konzolja

A cégvezetés ugyan egyelőre nem akarja megmondani, mikor is érkezik a Nintendo következő-generációs konzolja, ám arról biztosítottak mindenkit, hogy nem lesz egyszerű eset. Most ugyanezt erősíti meg a Metroid-sorozat egyik fő fejlesztője is, aki szerint le fog esni az állunk.

GDC 2008: A harmadik GDC-s trailer szállítmány

Ismét összegyűlt egy szép adag GDC-s trailer. Ezúttal többek közt kaptunk Bionic Commando-t, Dead Space-t, Ninja Gaiden 2-t és Too Human-t is.

A 22+1 legnagyobb gamer pletyka

Hatalmas pletykazuhatag érkezett Surfer Girl blogjáról. Szó esik a Skate 2-ről, a Gears of War 3-ról, sőt az új Hitman és Test Drive játékokról is. Csak a fele legyen igaz...

Mi lesz veled Metroid Prime?

Amerikában már elérhető a Metroid Prime harmadik része, az európai játékosoknak pedig várniuk kell, de a lényeg, hogy a folytatás elkészült. Mi jön ezután?

A heti játékmegjelenések

A múlt héthez hasonló módon megint kellemes hét vár ránk: jön a Guild Wars és a Medieval II új kiegészítése, a Stuntman: Ignition és az új Tiger Woods-játék...