Dead Rising 2: Case Zero - túl a 300 ezren

  • Írta: fojesz
  • 2010. szeptember 8.
  • Érdekesség
Link másolása
Bejött a Capcom ötlete, a játékosok imádták a Dead Rising 2 előzményeit feldolgozó Case Zero című miniepizódot, bár szokatlan döntés volt a kiadó részéről, hogy kipróbálható változatként egy pénzért letölthető játékot, és nem ingyenes demót tesznek elérhetővé.

"A Case Zero egy igazán remek DLC, egyedi a maga nemében, tökéletes rálátást ad a Dead Rising 2 újdonságaira, és a zavarba ejtően alacsony, 400 pontos ára olyan szinten kecsegtető, hogy szinte már ingyenesnek érezzük" - olvasható Ca$h bácsi tesztje végén az összegzés, és nem csak ő volt megelégedve a Dead Rising 2 előzményeit feldolgozó játékkal.

A Capcom bejelentése szerint az augusztus végén kizárólag Xbox 360-ra, letölthető formában megjelent játékra 328,290 játékos volt kíváncsi az első héten, ami nyilvánvalóan bizonyíték arra, hogy a kiadónak megérte belevágni az olcsó, de tartalmas program fejlesztésébe, és új divatot indíthat a vállalatok körében: a sokszor költséges, feleslegesnek tartott ingyenes demók helyére léphetnének ezek a játékok, ha a játékosok igényt mutatnak rájuk. A Case Zero-ban elért eredmények és az ott megszerzett felszerelések egyébként a teljes játékba is átemelhetők lesznek.

5.
5.
pjoco
#1: Hát megbocsáss de te hülye vagy! Nem ronda egyáltalán a Resident Evil meg pláne!
Te is a tipikus grafika buzi vagy! Remélem most megsértödtél! :D

3.
3.
Hardyboy
sztem se lehet rossz :D
amugy nagyon jó kép a fenti :P
2.
2.
bzsp
a tesztek alapján érdemes letölteni, szal jó döntés volt a részükről, h nem demot dobtak ki
1.
1.
Ryo san
Megnéztem,de mintha nem is telt volna el már lassan öt év az első rész óta!Valami hihetetlenül ronda!Már az első rész sem volt egy matyóhímzés,de elnéztük neki,hiszen akkor indult a generáció.Kedves Capcom,ezzel megint nem loptad magadat be a szivembe,de a Resi5 miatt még mindig dühösebb vagyok:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...