Készül a Section 8 folytatása

  • Írta: fojesz
  • 2010. szeptember 10.
  • Bejelentés
Link másolása
Lassan egy éve, hogy boltokba került a Section 8, s bár a multiplayer módra kihegyezett sci-fi FPS nem váltotta meg a világot, kellemes keveréke volt a zsáner legjobbjainak, ezért el lehetett vele ütni néhány órát. A Timegate Studios a minap bejelentette a játék folytatását, amely már a jövő év elején megjelenik.

A Section 8: Prejudice-ról gyakorlatilag semmit nem tudunk, de a WarIsPredujice.com már él és a GameTrailers jóvoltából az első - gameplay jeleneteket is felvonultató - trailer is megérkezett. Ebben az intenzív akció erőltetése mellett - ha nagy(on nagy) vonalakban is, de - vázolják a konfliktus alapjait, de ez minden: sem platformlista, sem kiadó nincs feltüntetve az előzetes végén.

Talán direkt: egyfelől a játék egyáltalán nem lett sikeres, nem véletlen, hogy multiplayer FPS létére ilyen hamar kiadják hozzá a folytatást, és az is érthető, hogy a kiadók sem kapkodnak utána. Megint más tészta, hogy a készítők az előző rész fejlesztésének idején alaposan leégették magukat a platformválasztás körül mizériával, hiszen először bejelentették PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra a játékot, majd az utóbbi verziót törölték, végül mégis megcsinálták azt. Kalandos lehetett, biztos. A Prejudice egyébként a jövő év elején jelenik meg.

10.
10.
zsilvolgyi
demóval játszottam elég jó
9.
9.
wigyory
A demó nem rossz, majd látom hogy mi lessz.
8.
8.
Giga0509
#3: :D :D :D

Egyébként nekem az első demója bejött,szerintem nem volt rossz :)
6.
6.
sunstreaker
fölösleges pénzkidobás a folytatás..
5.
5.
Netsu
Szerintem is jól néz ki :)
4.
4.
Razielhu
#3 LOOOOL XD
am első rész nekem se jött be, nem igazán érdekel ez sem
3.
3.
Jinbobo
Én kihagyom! Nem játszottam az első héttel sem.
2.
2.
megalonagyix
1.
1.
bzsp
ez most komoly? sztem nincs értelme folytatni, az első épp elég nagy bukás volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...