Section 8

Belső nézetes sci-fi akciójáték, melyben a nyolcadik számú páncélozott hadosztály, azaz a Section 8 egyik tengerészgyalogosát alakítjuk, a feladatunk pedig a Föld bolygó megmentése.

Becsődölt az Aliens: Colonia Marines fejlesztője

Mármint nem a Gearbox, hanem a TimeGate Studios. A csődeljárás dokumentumai szerint a csapat az Epic Gamesnek, korábbi kiadójának, a SouthPeaknek, sőt még a helyi pizzériának is tartozik.

Készül a Section 8 folytatása

Lassan egy éve, hogy boltokba került a Section 8, s bár a multiplayer módra kihegyezett sci-fi FPS nem váltotta meg a világot, kellemes keveréke volt a zsáner legjobbjainak, ezért el lehetett vele ütni néhány órát. A Timegate Studios a minap bejelentette a játék folytatását, amely már a jövő év elején megjelenik.

Több száz új kép landolt a galériában

Új Alan Wake, Clash of the Titans, Fallout: New Vegas, Kane & Lynch 2, Lost Planet 2, Metal Gear Solid, Rage és Super Mario Galaxy 2 képek érkeztek a galériába.

Galériafrissítés borús szombat délutánra

Nagyon szomorú az idő, dobjuk hát fel a hangulatot néhány screenshottal. Van itt APB, Crackdown 2, Mafia 2, Need for Speed, Pure Futbol, Splinter Cell és még sok más is!

Újabb képek landoltak a galériában

Heti összeállításunkban olyan címek szerepelnek, mint az Age of Conan, az Aliens vs. Predator, a Prince of Persia, a The Secret World vagy a Ninety Nine Nights 2.

Mégis elkészülhet PlayStation 3-ra a Section 8?

A multiplayer módra kihegyezett FPS PS3-as verziójának fejlesztését tavaly leállították ugyan, az IGN értesülései szerint viszont mégis elkészülhet ez a változat is.

Section 8

Eszedbe jutott valaha, vajon milyen lenne ha a Halo által nyújtott online játékélményt vegyítenék a Battlefield sorozat legjobb tulajdonságaival, és ehhez még pluszban kitalálnának pár jópofa ötletet is? Ha igen, akkor eljött a te időd, mert itt van a várva-várt Section 8, csak aztán nehogy túlságosan várva legyen, mert akkor nagyok ám az elvárások...

Hétvégi nagy galériafrissítés

Hétvégi galériafrissítésünkben olyan címek képviseltetik magukat, mint a Dark Void, a Dirt 2, Gran Turismo 5, a Mass Effect 2, az Avatar vagy az új Red Faction.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Fiatalok! A jó hír az, hogy kezdődik az iskola, az viszont kevésbé jó, hogy mostantól nem árt odafigyelni az időbeosztásunkra, ha minden jó címet ki szeretnénk próbálni.

GamesCom 09: A screenshotok harmadik eljövetele

Gyönyörű madárcsicsergős reggelre ébredtünk. Friss pirítós illat lengi be a teret, mi sem esik ilyenkor jobban, mint nyújtózni egy nagyot, és megnézni a friss shotokat!