Novemberben megy Japánba a Nintendo 3DS?

  • Írta: fojesz
  • 2010. szeptember 13.
  • Pletyka
Link másolása
Egy japán kiegészítőket gyártó cég egyik munkatársa kotyogta ki Twitteren, hogy november végén kerülhet boltokba a szigetországban a Nintendo 3DS. A hír egyelőre pletyka (igaz, már nem az első), a konzolgyártó csak a hónap végén fogja bejelenteni a hivatalos premiert és árcímkét.

"November 20-án 11 általam tervezett kiegészítő jelenik meg a Nintendo 3DS-szel együtt" - olvasható a Keys Factory munkatársának Twitter-csatornáján, s bár igaz, hogy a japán cég számos holmit készített a Nintendo DSi XL-hez, ezért a 3DS-hez is közük lehet majd, azért fogadjuk szkeptikusan ezt a dátumot - a Nintendo csak a hónap végén tervezi bejelenteni a konzol érkezési dátumát, illetve akkor hull majd le a lepel a végleges árról is. A kolléga egyébként a novembert a japán premierre értette, Európába valószínűleg némi késéssel fog megérkezni a kütyü.

Ha már a 3DS szóba jött, érdemes meglesni a Capcom által kiadott új képeket is, amelyen a gép képességeit prezentálják. A csapat ugyanazt az MT Framework motort használja a 3DS-re készülő Resident Evil: Revelations fejlesztésekor, mint a PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra megjelent Resident Evil 5-höz, és bár az itt látott effektek azért elmaradnak az ottaniaktól, annyi biztos, hogy a kezünkben, 3D-ben baromi jól fog mutatni ez a játék. Kíváncsian várjuk a végeredményt!

10.
10.
Top Secret
9.
9.
Starkiller89
Tuti h ezt veszem meg, aztán ha majd jön a PSP2 akk azt is :D pénz kérdése csak meg idő... :)
8.
8.
I
http://www.hwsw.hu/hirek/44768/nintendo-3ds-sharp-3d-lcd-panel.html Akiket érdekel, hogy hogyan is működik a képernyő.
7.
7.
Top Secret
#6: Hát szemcsi nem kell de jó kérdés hogy most hogy lesz valahogy ugy szerintem ahogy mondod csak ne legyen annyira drága azért mondom hogy annyira mert van olyan új cucc ami olcsó??!?!
6.
6.
JacoB
Ezt nem értem :D akkor ez most egy új Nintendo DS lesz faxáb képpel meg stb.. dez 3DS lesz ?? nem kell hozzá szemüveg ??? kijön a képből vagy mi???
5.
5.
Top Secret
#3: Ja biztos nem lesz olcsó amugy szerencsések.Japán után Amerikába fogják árulni azt utoljára jön majd csak Európába.(szerintem)és nem is rossz tetszik.:)
3.
3.
Robbie17
Nagyon bejon a cucc de mar eliskepzelem sok szep 0val vegzodo arat xD
Sony nem csinal valamit akkor tuti halalra lesz itelve a psp. (szerintem)
1.
1.
zsilvolgyi
3d-s szemüveg kell hozzá?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...