Ace Combat: Assault Horizon videóinterjú

  • Írta: zoenn
  • 2010. szeptember 15.
  • Videó
Link másolása
A Namco Bandai arcade repülős alapvetése úgy látszik megeszi reggelire a HAWX 2-t. Kazutoki Kono producer beszél a sorozat 15 éves hagyományáról és arról a törekvésről, hogy az újjászületés miként valósulhat meg. Az igazi Ace Combatos feeling átjön az ingame jelenetekből, az biztos, hogy akció lesz dögivel.

Bár az Ace Combat: Assault Horizont csak a múlt hónapban jelentették be, a háttérben futó jelenetek alapján kijelenthetjük, hogy bizony hűen követi az elődök által felállított magas mércét. Kono beszél arról, hogy miként sikerül a 15 év hagyományait egy új programban hasznosítani, megreformálják az irányítást, és a tősgyökeres Ace Combat fanok mellett új rajongókat is el akarnak csábítani. Nem csupán a fincsi vadászgépek ádáz csatája lesz mindez, hanem a harci helikoptereké, rombolhatóságé, filmszerű jelenetekkel, ahol a pilóta van a középpontban.

A HAWX 2 túl üres ehhez kéremszépen, az igazi király konzolokon egyértelműen az Ace Combat: Assault Horizon lesz. De csak 2011-ben.

9.
9.
zsilvolgyi
8.
8.
Mortician
#5: A debut trailert PS3-on demózták. Keress rá youtube-on, gyakorlatilag ugyanez a videó, csak nincs fejlesztői kommentár.
7.
7.
kekszesember
#6: ebben van valami xDD de kipróbálnám, milyen a vízbe zuhanás, mert sok játékban ezt rontják el, a vizet, kiváncsivagyokrá hogy reagál a repülőkre lőszerekre, akármire a víz(ez annyit jelent hogy szétlőném aztán izomból beélezuhannék a vízbe :D )
6.
6.
csoki-gt
:D hát nem tudom , én avval szórakoznék ,hogy az egész várost széjje lőném
5.
5.
air 2
xICEMANx egyet értek veled!Azért durva hogy a Japán Namco, X360-non demózta az új részt(az Y gombot látva).Nembaj(modern) vadászrepülő fanoknak,csak ez a két játék jut konzolon.Szeretjük mindkettőt,de az Ace közelebb ál a szívünkhöz.
4.
4.
xICEMANx
Hát igen... most hogy igy mondjam, a H.A.W.X. 2 kutya f**za az új Ace Combat mellett... Játszom a H.A.W.X. 2-őt, néha elég jól elszórakoztat... de az Ace Combat pfff... a H.A.W.X. 2 nyomába se érhet!
3.
3.
abydos
Ez számomra nem volt soha kérdés, a HAWX nem rossz játék, de rohadt messze van az Ász kategóriától :)
2.
2.
Theox
Eddig gondolkodtam rajta, hogy megvegyem-e a H.A.W.X.2-t, de ezt a videót elnézve inkább megvárom az új Ace Combatot. Ezzel az egy videóval a Namco kb. bedarálta a Ubisoft játékát. :D
1.
1.
soap mactawish
a hawx2 felkötheti a gatyát!!!ez megeszi reggelire!!!király game lesz!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...