TGS 2010: Jövő év végén jön a The Last Guardian

  • Írta: fojesz
  • 2010. szeptember 16.
  • Megjelenés
Link másolása
Sokat találgattunk, vajon a Sony és a Team Ico kihozza-e a Tokyo Game Showra a The Last Guardiant, mert a kiadó első lineup-vázlatáról lemaradt a már most ígéretesnek tűnő játék. Szerencsére végül a program nem maradt otthon, kaptunk egy új trailert és egy dátumot is - mégha nem is napra pontosat.

A The Last Guardian elbűvöl. Torico, ez a furcsa lény, annyira élettel teli, hogy szívünk szerint mi is jól megvakarnánk a füle tövét. Az új trailer bizonyítja, hogy Fumito Ueda és a csapata most sem végzett félmunkát, tényleg lelket adtak az ifjú főhős segítőjének. Eszik, iszik, ürít és játszani is kell vele. Bár a játékról még mindig kevés konkrétumot tudunk, az már biztos: a látvány és a hangulat ott lesznek a szeren.

Ueda a Tokyo Game Shown mutatta be az új trailert, amelynek a végén egyébként ott figyel a The Last Guardian várható megjelenési időpontja is: 2011 karácsonyán számíthatunk a játék megjelenésére, hacsak nem sikerül összehozni valami komolyabb csúszást. Új képek is vannak, itt a galériában!

12.
12.
XDannyL
A video nagyon jó :) passzol hozzá a zene.
Ez egy baromi jó játék lesz. Akinek tetszik az ne hagyja ki a Shadow of the Colossus-t se.
11.
11.
mamgu
bakker én meg azt gondoltam már idén karácsonykor tolhatom
7.
7.
Doc.
#3: Mindenképp, és a legjobb trailer, viszont a zene (szerintem) nem igazán illik hozzá. Általam legjobban várt játék, sajnálom is, hogy ilyen későre jön :|
5.
5.
mnmn1
várjatok ! family games? mi a.....?
4.
4.
BloodyDeath
Hát nem tudom. Amikor legelső videót közölték a nagyközönségel, abban tökre ugy tünt, hogy egy hentelős gém lesz. De ez a videó minden képzeletemet és ábrándozásomat romba döntötte. Azt hiszem meghagyom ezt a gémet másoknak.
3.
3.
Batri
A TGS legjobb hire! Bár jobban örültem volna mondjuk egy nyári megjelenésnek, de az biztos, hogy csalódni nem fogunk Ueda mesterben.
2.
2.
kratos83
Most mi van? Last guardian cikk és a Hereos jött fel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...