TGS 2010: BF: Bad Company 2 Vietnam előzetes

  • Írta: zoenn
  • 2010. szeptember 16.
  • Videó
Link másolása
Másodjára is megtekintve a Bad Company 2, vietnámi háborút feldolgozó kiegészítőjének TGS-re összedobott trailerjét, egyre jobban azon az állásponton vagyok, hogy a játék egy single kampányt is elviselt volna. Legalábbis a nyomasztó elbeszélés egy testközelibb megvalósításért kiállt, mintsem egy többjátékos mókára.

Sajnos egy fikarcnyi gameplay jelenetet sem láthatunk a videóban, de a hangulat legalább máris a tetőfokára hágott: a háttérben Chinook helikopterek repkednek, mélabús blues szól Buffalo Springfield jóvoltából, ez a For What It's Worth című nóta. A tompa színű képvilág elkeseredett harcot sugall, ez már korábban is bevált már a Shellshock első része esetében, talán még emlékszik rá valaki.

A térképek, fegyverek, résztvevők mind-mind a vietnámi konfliktus idejéből származnak - alig várjuk, hogy ismét a fülledt dzsungelban aprítsuk a páfrányokat.

Update! Befutott az első, hét perces gameplay felvétel is, thx elderath!

8.
8.
gamerplayer
lesz hozzá single player is? v csak multi
7.
7.
Top Secret
Jónak tünik.Nekem megvan a 2 hát én csak sniperrel tudok menni mással nem tudok normálisan célozni ja és szinte mindenki csak sniperrel jön szóval a gyorsaság számít.
6.
6.
Scoo
Én ezt a trailert inkább egy másik zenével képzeltem el: http://www.youtube.com/watch?v=mv4TPaPhTXQ
4.
4.
chris360
1.
1.
elderath
http://www.youtube.com/watch?v=qBeSvgjea34

Itt egy 7 perces gameplay.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...