TGS 2010: Újabb Deus Ex kedvcsináló érkezett

  • Írta: fojesz
  • 2010. szeptember 18.
  • Videó
Link másolása
A Deus Exet megálmodó Warren Spector ugyan most az Epic Mickey munkálataival foglalatoskodik, a sorozat előzményeit feldolgozó Human Revolution így is ígéretesnek tűnik. A TGS-en bemutatott trailer japánul már napok óta elérhető, mostanra érkezett meg angolul is.

Bár a játékot korábban Deus Ex 3 munkacímmel jelentették be, a Human Revolution tulajdonképpen nem folytatás lesz, a történet során a sorozat előzményeit ismerhetjük meg. 2027-et írunk, Adam Jensen egy egyszerű biztonsági őr a sanghaji a Sarif vállalatnál, mégis mikor zsoldosok szállják meg a biotechnikai kísérletekkel foglalkozó céget, egyből rá terelődik a gyanú. Itt az ideje, hogy tisztázzuk a nevünket...

A Deus Ex: Human Revolution a jövő év elején jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra, s bár a platformok közötti esetleges különbségek ijesztően hatnak első blikkre, az Eidos Montreal munkatársai szerint egyáltalán nem volt szükség semmilyen lebutításra a fejlesztés során. Egy korábbi ígéret szerint legalább 20 órás játékidővel számolhatunk.

A trailert X360_FaNbOy küldte be, köszönjük!

17.
17.
IceColdKillah
Nagyon várom már! Csak sztem az a 20 óra vmi hihetetlenül kicsi. A Singularity is rövidre sikeredett. A DarkSector is. Mi a fene van a mostani játékokkal? Szerintem egy játéknak nem CSAK a grafika a mindene hanem a szavatosság is. Emlékszem hogy életem legrövidebb játéka az Area 51: BlackSite volt a maga 10 órájával. Mind 1 majd meglátjuk!
16.
16.
hedzsooo
Nekem picit gagyik vtak vhogyan, a korabbi reszek, lehet, mert keson jutottam hozzajuk. A megjelenesuk koraban biztos nagyon jonak szamitottak. Ez viszont tetszik nekem is. :)
15.
15.
megalonagyix
Hihetetlen jó... ha az elsőt übereli, akkor megvan a világ legjobb játéka.
14.
14.
Horvi14
nem jácottam az eddigi deus ex-ekkel de látom h hibát követtem el! ezt a trailert eccerűen nemtom elégszer megnézni!! O.O
12.
12.
NinjaNorb
eddig nem nagyon érdekelt de ebből a videóból annyira megtetszett a világ hogy már csak azért is meg kell szerezni!:D
11.
11.
chris360
tényleg ott van xD elnézést :D
10.
10.
chris360
tényleg ott van xD elnézést :D
9.
9.
Scoo
Ritkán van, hogy ennyire várjak egy játékot, de ezt nagyon! Már maga a világ is tetszik, de erre még rátesznek ezekkel a videókkal is.
8.
8.
Theox
"...jövő év elején jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra..."
Tudom, tudom, csak az a fránya oktatási rendszer tehet róla, hogy nem tudsz olvasni. :P
6.
6.
givi6
tök jó, de ha te gy biztonsági őr vagy, akkor miért vagy a trail ben egy ilyen szuper kemény csávó, aki két szuper kardjával lazán levág 2 elite katonát ??
5.
5.
McDuff
bazz,mint 1 film!rohadtul tetszik!és ez a zene!!!
4.
4.
drakecsaj
Egyre jobban bejövős game. Csak jöjjön már *__*
3.
3.
adye
Jaaaj srácok, most hogy megjelent a StarCraft 2, ez van az abszolút 1. helyen a várólistámon!
2.
2.
I
Tátva maradt a szám^^ Csak bírja a gépem!
1.
1.
Macifasz
Not bad, várjuk szeretettel. Itt a zene címe, akit esetleg érdekelne: Michael McCann - Icarus
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...