The Writer - ez lesz az utolsó Alan Wake DLC

  • Írta: fojesz
  • 2010. szeptember 21.
  • Hír
Link másolása
Nem lesz több letölthető kiegészítő az Alan Wake-hez, a Remedy a The Writer című DLC-vel lezárja az első évadot. A második adalékepizódról egyelőre szinte semmit nem tudunk, de azt már kikotyogták a srácok, hogy egy Depeche Mode dal szólal majd meg utoljára az első évadban.

Bár a Remedy eredetileg is két DLC-t jelentett be az Alan Wake-hez, azt nem lehetett tudni, hogy végül mennyi kiegészítő epizód érkezik majd a játékhoz. A The Signal már elérhető, a The Writerre pedig még mindig várunk, és egyelőre azt sem tudjuk, hogy meddig: az új epizód érkezési dátumát egyelőre jótékony homály fedi.

A finn csapat vezérigazgatója, Matias Myllyrine szerint már az utolsó simításokat végzik a második DLC-n, és mindössze annyit volt hajlandó elárulni vele kapcsolatban, hogy a Depeche Mode The Darkest Star című dala is felcsendül majd az utolsó képsorok alatt.

Több kiegészítő ugyan már nem lesz, a kérdés inkább az, hogy a Microsoft végül zöld utat adott-e a második évad elkészítésére? Amennyiben igen, a Remedy a The Writer után azonnal nekieshet az Alan Wake 2-nek.

4.
4.
torppapa5
Remélem lesz ebből a játékból Game of the Year kiadás, akkor biztosan lecserélem a mostani játékomat rá. :) Vagy inkább nézzem meg youtube-on? MIk a tapasztalataitok, milyen lett az 1. DLC?
3.
3.
Top Secret
Kár hogy az utolsó mondjuk nem ez a 1. DLC.
1.
1.
TEEBEEX360
Hát jó is lenne hogy ha nekiállnának a 2. résznek mert ez a gém egyszerűen isteni.A történet,a hangulat,és a graf is jó.Ennél több nem is kell.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...