10 percen át mozog a BioShock Infinite

  • Írta: fojesz
  • 2010. szeptember 22.
  • Videó
Link másolása
A múltkori, összevagdosott ízelítő után megérkezett a teljes előzetes: 10 percen át bambulhatod a 2012-ben érkező BioShock Infinite gameplay jeleneteit. Ken Levine és csapata valószínűleg nem tökölnek majd a multiplayer móddal, minden erőforrás az egyjátékos részre megy el, amit érezni is.

Az 1912-es Columbia más élményeket kínál, mint a Rapture. A BioShock alternatív történelmében is visszaugrunk picit, az építészeti stílus, az idegenek öltözködése és a rendelkezésre álló fegyverek mind-mind a boldog békeidőket idézik. És persze a levegő: vízből kevesebb lesz, legfeljebb a csapot kinyitva láthatjuk majd az éltető nedűt, hiszen az új BioShock egy levegőben lebegő városban fog játszódni.

Először hősünk bátortalanul néz körbe az idegen terepen, majd hamar előkerül egy fegyver, onnantól pedig minden jön magától: felbukkannak az első képességek, a játékos varjakat ereszthet ellenfelei nyakába, a telekinézis segítségével pedig elkaphatja a felé száguldó rakétákat. Egy ismeretlen, de bájos hölgy is feltűnik: míg ő esőt hoz ellenfeleink felé, addig mi árammal sokkolhatunk viszonylag nagyobb csapatokat is. Kooperatív mód lesz ez, vagy csak a történetet erősítik a kolleginával Levine-ék? Majd kiderül, 2012-ig még van idő... Köszi ptogamer!

18.
18.
Bocker
jó a big daddy holló...
17.
17.
McDuff
ez nem gameplay,ez 1 renderelt szutyok:/utálom az ilyet,elhitetik velünk hogy minimum ilyen lesz a játék aztán meg nagy sz.rt.anno a BiA 3-nál láttam ilyet,első video ami megjelent róla az is már ien "gameplay"-nek nevezett volt,még HUD is volt bele vágva,aztán köze nem volt a végleges játéknak ahhoz,és én hülye elhittem hogy ilyen jó lesz,aztán csalódtam 1 óriásit...ebben nem szeretnék,ugy hogy nem élem bele magam túlzottan...biztos jó lesz,de ilyenre ne számítson senki!de ne legyen igazam!
16.
16.
soren ktp123
Hát az biztos h a régi Bioshock feeling meg eza sok Különleges képesség nem Maradt ki, bár egész jól mutat a Big Daddy hollóban
15.
15.
VIPD
nemek már csak a trailer jobban teccik mint az elsö 2 rész:D az 1 kicsit fura volt a 2 nem teccet talán ez:D
14.
14.
VIPD
nemek már csak a trailer jobban teccik mint az elsö 2 rész:D az 1 kicsit fura volt a 2 nem teccet talán ez:D
13.
13.
pjoco
Kész ez már nem játék hanem interaktív film! :D Nekem ez kell! :D
12.
12.
Speper
Nem tűnik rossznak, nekem első ránézésre nagyon bejön. Egy pörgős kis játékot kapunk remélem :) Nem sajnálom, hogy nem a víz alatt kell harcolnunk... ez vadabb lesz annál :D
11.
11.
Jinbobo
2012?? Kiadják a világvége előtt? De jó!
10.
10.
Ballard37
Észrevettétek az önmagától cserélődő képet a bárban?
9.
9.
Top Secret
2012 még nagyon messze van ha olyan lesz mint a Bio 2 akkor hadjuk.
8.
8.
Dízel
Ez jelenleg mindent büntet!!!
értenek ezek a srácok a kedv csinaláshoz, és még van 2 év!!
óriási lesz!
7.
7.
Ez a videó úgy uszkve mindent visz! Anno a Bioshock videói alapján majd megőrültem, hogy kell-kell-kell. Aztán szerencsémre kipróbáltam havernál és hát nem vettem meg :/ Nekem is hamar baromi idegesítővé és unalmassá vált. Bár imádom az FPS/TPS játékokat, de a zombis, zárt teres cuccok nem igazán jönnek be :( Ez megint olyan ránézésre "must have" kategória, de azért szerintem óvatos leszek. (bár itt nyíltabb terek lesznek és akkor szeretni fogom. :)
6.
6.
SütiMester
Najó azért ennek is megvan a maga nyomasztó hangulata :D
5.
5.
SütiMester
nekem is bejön. :D csak hiányozni fog Rapture-nek a nyomasztó hangulata :( sőt nem csak az egész Rapture hiányozni fog! Remélem majd a BioShock 3 megint ott fog játszódni.
4.
4.
Rapid
Nekem egyik Bioshock sem jött be. Halál unalom volt az összes azzal a sok szűk folyosóval, meg idiótasággal, de ez tetszik. Viszont nem értem, hogy ha ilyen szinten kész van a játék, akkor miért kell másfél évet várni a kiadására? Ebből a videóból annyira látszik, hogy nagyon össze van rakva. Sehol egy icike-picike kis bug sem, semmi.
3.
3.
brianaspirin
nekem is nagyon bejön :) eddig a bioshock szériában nem kellett csalódnom és úgy néz ki (remélem) ezután sem kell majd
1.
1.
shooter1234
Sztem nagyon jó játék lessz a látottak alapján :D Csak sajnos messze van még a megjelenés.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...