Járművekkel jön a Batman: Arkham City

  • Írta: fojesz
  • 2010. szeptember 22.
  • Hír
Link másolása
Újabb információk szivárogtak ki a Batman: Arkham Asylum folytatásáról. Az új játék sokkal nagyobb játszóteret ígér, mint az elődje, ezért a fejlesztők változatos módokon próbálják megkönnyíteni az utazó játékosok dolgát. Közben az is kiderült, hogy a korábban emlegetett multiplayer mód, valójában co-op mókát takar.

Még legalább egy év, míg az Arkham City boltokba kerül, szerencsére viszont nem kell a tudatlanságtól tartanunk, a külföldi magazinok folyamatosan szállítják a friss információkat a játékról. Legutóbb éppen az Official PlayStation Magazine szellőztetett, kiderült, hogy lesznek járművek, sőt a Macskanővel kooperatív módban is odaverhetünk a rosszarcúaknak.

Gotham City-ből lecsíptek egy keveset az Arkham bűnözői részére, megszületett Arkham City, leendő kalandozásaink helyszíne. A készítők ígéretei szerint az új játék ötször nagyobb játszóteret kínál, mint elődje, ezért több módszerrel is segítik az utazó játékosok dolgát. Batman például hosszabban tud a levegőben repülni, sőt Pókember módjára lendülhet tova az épületek között, de a legnagyobb királyságnak mégis a járművek bevezetése tűnik; bár a Rocksteady szerint csak később mutatják be ezt a lehetőséget, mi egy vezethető Batmobilra azért fogadni mernénk.

Korábban több helyről is megerősítették: lesz multiplayer mód a folytatásban, azonban úgy néz ki, nem kompetitív, hanem kooperatív játékfajtáról lehet szó. A másik játékos - valószínűleg - a Macskanőt irányíthatja majd, aki az ostorával tud majd elővarázsolni hasonló "trükköket", mint derék bőregerünk, de ezt sem tudták még megerősíteni a készítők. Hiába, messze van még a megjelenés, a Rocksteady nem akarja idejekorán ellőni minden puskaporát.

4.
4.
Blint19
Ha nem cseszik el akkor jövő év játéka!
3.
3.
mdr88
engem az se zavarna, hogyha nem is nagyon nyúlnának a grafikához.... az első rész grafója is gyönyörű volt és legalább nem kellene erőmű a futtatáshoz :):):)
2.
2.
Top Secret
Nem tudom hogy tudják még fokozni a grafikát örülök az autóknak.
1.
1.
mdr88
nekem már az első rész is nagyon bejött..... és ahogy szivárognak itt a kis infómorzsák egyre betyárosabbnak ígérkezik a második is... Várjuk!!:D:D:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...