Boltokban a Dead Rising 2, itt az utolsó trailer

  • Írta: fojesz
  • 2010. szeptember 23.
  • Videó
Link másolása
Megérkezett a Dead Rising második része, Chuck Greene láncfűrészeket erősít az evező két végre, és beleveti magát a zombihadsereg sűrűjébe. A megjelenést megünnepelendő a Capcom kiadta a játék launch trailerét is, amelyben két percig bámulhatjuk a kaszinóvárosi vérontást - a tolókocsis megoldás üt!

A Dead Rising 2 érezhetően szintet lépett, már ami a marketinget illeti: a Capcom változatos módon próbálja meg a szívünkbe csempészni a zombihentelős programot. Élőszereplős, ZS-kategóriás horrorfilmeket ad ki, az újságíróknak Zombrex-fecskendőt mintázó tollakat küldözget, demó helyett pedig DLC-ket készít ízelítőül.

Ó igen, azok a DLC-k... A Dead Rising 2 az Xbox 360 mellett már PC-n és PlayStation 3-on is elérhető, ennek ellenére a játék előzményeit tárgyaló Case Zero még mindig csak a Microsoft konzolján játszható, és nem változik ez az epilógusnak tekinthető Case West esetében sem.

A Capcom szerint nem a PlayStation 3-as játékosokat akarják büntetni az exkluzivitással, inkább az Xbox 360-tulajdonosoknak és a Microsoftnak akarnak hálálkodni, amiért azok a kezdettől fogva segítették a Dead Risingot abban, hogy odajusson, ahol ma tart. Természetesen arról sincs szó, hogy a PS3-asok a Case DLC-k nélkül kukán bámulnának majd a képernyőre, amiért fogalmuk sincs a történetről: a Dead Rising 2 a kiegészítők nélkül is egy teljes értékű program, mondják. A Case West megjelenési dátuma egyelőre nem ismert, az viszont biztos, hogy Frank West visszatérésével újra lehetőségünk lesz fotózgatni a rondaságokat - márha minimálisan is gerjedünk erre.

13.
13.
adriano28
há ember legális oldalrol töltök ^^
10.
10.
Mortician
#9: Legalább ne hangoztatnád, hogy warezolsz...
9.
9.
adriano28
már torent oldalakon fent van pc-s verzióban :D:D:D
szval már csak crackre kell várni ami szeptember 28 körül jön :)
várom már hogy ezerrel öldököljek :D
8.
8.
Kyuubi
Én PS3-on tolom és nagyon király. A Terror is Reality egyszerűen zseniális :)
4.
4.
LtK
hat nemtudom..... szerintem egy kicsit gyerekes...
3.
3.
renato999
nekem boxra megvan, de háát nehéz, van egy séf boss akit nem tok megölni, coopozni nem lehet mert vagy hozzád nem lép be senki, vagy nem engednek belépni... a terror is Reality meg háát az nem rossz, de am jó a játék !
2.
2.
laca009
#1: Tájékoztatlak hogy igaz hogy mind a kettő zombis játék de az l4d az fps és még coop multi... ez pedig egy tps hack n' slash szal távol áll a két játék egymástól :D de nekem is inkább left 4 dead ha már zombi;)
1.
1.
Top Secret
Nekem az 1 van meg a demoja nagyon tetszik de nálam a Left 4 Dead a nyerő.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...