Mégsem jelenik meg idén a LittleBigPlanet 2

  • Írta: fojesz
  • 2010. szeptember 23.
  • Csúszás
Link másolása
Bár a Media Molecule minden erejével azon volt, hogy elkészüljenek a novemberi megjelenésre, a minap mégis rossz hírt kellett közölniük a publikummal: további két hónapra van szükségük a LittleBigPlanet 2 befejezéséhez, így az csak januárban kerülhet a boltok polcaira.

A LittleBigPlanet 2 csúszására több, egymástól független jel is utalt. Először, mikor a Sony japán oldalán megláttuk a januári dátumot, még nem aggódtunk, elvégre a nyugati és keleti régiók közötti megjelenés sokszor eltér, viszont a PS3gen.fr belsős értesüléseire már mi is felkaptuk a fejünket: késni fog a LittleBigPlanet 2?

Igen, késni fog, ezt a Media Molecule is megerősítette: a játék bétatesztje jelenleg is zajlik, viszont a november 16-i megjelenést nem fogják tudni tartani a srácok, további két hónapra van szükségük a program befejezéséhez. A jelenlegi tervek szerint januárban kerülhet boltokba a LittleBigPlanet 2, s bár a késésnek nem örülünk, a fejlesztők kompenzációként megígérték, hogy igyekeznek valamilyen módon még több ízelítőt adni a játékból - talán még több játékost hívnak majd be a bétatesztbe?

13.
13.
Robbie17
11.
11.
XDannyL
Engem szerencsére különösebben nem izgat... Nagyon bírom a játékot. Az első részével most is gyakran játszok, de nem fejlődött olyan sokat, hogy érdemes legyen beleölni 12ezret. Akkor már inkább Gran Turismo 5 :P :)))
10.
10.
lukaka
Hihetetlen ez a játék! Amíg nem játszottam vele én se tudtam hogy miért van ekkora sikere, de most a legjobb játék amit ismerek!

Szerk: Legközelebb normálisan írj kérlek! Nem kell a felesleges nagybetű, és a szóközt is használd! (Tudod az a hosszabb gomb a billentyűzeten...)
Köszi szépen!
9.
9.
tundra
#4: Játékokat csak megjelenés napján lehet megvenni, 2 hónappal később nem? Biztos lement volna az ár addigra.
8.
8.
metallica95
Lehet, hogy én vagyok ostoba, de nem értem mi olyan jó ebben a játékban. ( nem kötekedésnek szántam! )
7.
7.
Top Secret
#5: Nekem csak a sima tavaly cod6-os xboxot vettünk.
6.
6.
Top Secret
Ajjjjj de kár nincs meg az 1 de nagyon tetszik főleg az FPS ötlet.
5.
5.
mnmn1
#4: idén már csak a Black OPS Hardened Edition!
4.
4.
mnmn1
én örülök mert most úgysem tudtam volna megvenni...
3.
3.
NECROSMOKE
Az jo is mert meg az 1el bajlodok,szal. varjanak 1 kicsit
1.
1.
renato999
Hát akkor a fanok szívnak, én nem vagyok az, tehát nekem mind 1
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...