A többi Team Ico játékból is film készülhet majd

  • Írta: fojesz
  • 2010. szeptember 24.
  • Cooltúra
Link másolása
A Sony Pictures egyelőre csupán a Shadow of the Colossus filmváltozatát rendelte meg, viszont a mozi gyártásvezetője szerint siker esetén jó esély van arra, hogy a Team Ico másik két játékát, az Ico-t és a még készülőfélben lévő The Last Guardiant is a vászonra varázsolják.

Az idei Tokyo Game Show egyik legnagyobb sztárja egyértelműen a The Last Guardian volt, s bár a játékról csak egy új előzetest kaptunk, már az is nagyon meggyőzően sikerült. Nem lehet panaszkodni a Team Ico másik két munkájára sem. A 2001-ben PlayStation 2-re megjelent Ico, majd a négy évvel később érkező Shadow of the Colossus is kiválóan sikerültek, Fumito Ueda zsenialitása egyértelműen rányomta a bélyegét a végtermékekre.

A Sony Pictures egyelőre csak az utóbbi játék alapján szeretne filmet készíteni, viszont Kevin Ping Chang, a Misher Entertainment produkciós iroda gyártásvezetője szerint, ha a Shadow of the Colossus adaptációja sikeres lesz, a Sony rábólint majd az Ico és a The Last Guardian feldolgozására is.

"Ueda elképzelése egészen elképesztő, s bár ezek a játékok a szó szoros értelmében nem ugyanannak a sorozatnak a részei, szellemi kapcsolat azért megfigyelhető közöttük" - mondta a szakember. "Ez az, amiért biztosan harcolni akarunk, be akarjuk bizonyítani a Sony Computer Entertainmentnek és a Sony Picturesnek is, hogyha a Shadow of the Colossus működik, akkor ezt az elképzelést át tudjuk ültetni legalább másik két epizódra is."

Az adaptáción egyébként az a Misher Entertainment dolgozik, amelyik részt vett a Nicole Kidman főszereplésével készült The Interpreter és a Michael Mann-féle Public Enemies munkálataiban is. A forgatókönyv megírásáért Justin Marks felel, ő álmodta meg a kétes minőséget képviselő Street Fighter: The Legend of Chun-Li című mozi történetét is.

3.
3.
exonic
A Shadow Of The Colossusból bűn lenne rossz filmet csinálni.... Az egyik legnagyobb játék, reméljük a film se marad el mögötte
1.
1.
deviques
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...