Shadow of the Colossus

A Shadow of the Colossus egy nagyon egyedi játék, és ennek megfelelően egy különleges élményt nyújt azoknak, akik kipróbálják.

Bemutatkozott az Only on PlayStation Collection

Közeledik a generációváltás, a Sony pedig úgy köszöni meg az elmúlt éveket, hogy meghajol a PlayStation 4 legjobb exkluzív címei előtt, és újra kiadja azokat, természetesen pazar, gyűjtőknek szánt változatban.

Új címen dolgozik a Shadow of the Colossus atyja

Fumito Ueda neve ismerős lehet azok számára, akik játszottak a Shadow of the Colossusszal, az Icóval, vagy a The Last Guardiannel. A hírek szerint a legendás játéktervező egy új, az említettekhez hasonló kaliberű projekten dolgozik.

Shadow of the Colossus - Ueda tanácsai

Az idei E3-on jelentette be a Sony, hogy teljes körű feldolgozást kap a Shadow of the Colossus. A munkálatokban az eredeti cím kreatív rendezője, Fumito Ueda is részt vesz, aki tanácsokkal látja el a készítőket.

E3 2017: Shadow of the Colossus - teljes remake

A Sony Worldwide Studios elnöke, Shuhei Yoshida a Famitsunak megerősítette, hogy a Sony konferenciáján bemutatott Shadow of the Colossus teljes körű renováláson esik át.

E3 2017: Jövőre visszatér a Shadow of the Colossus

Fumito Ueda és a Team ICO egyik legnagyobb klasszikusa, a Shadow of the Colossus PlayStation 4-en is visszatér, méghozzá nem egy mezei újrakiadásként, hanem egy teljesen felújított változatban.

E3 2017: Itt nézheted vissza a Sony konferenciáját!

A mai konferenciák sorát a Sony nyitja hajnalban. A későn fekvők vagy a korán kelők betekintést nyerhetnek a PlayStation közelgő játékfelhozatalába, tutira lesz Call of Duty, Days Gone, God of War és Destiny 2 is!

Új játékával viccel Fumito Ueda

A The Last Guardian, a Shadow of the Colossus és az Ico atyja elárulta, hogy teljesen más irányba megy el új projektjével, ami "leghamarabb 2028-ban" veheti be a boltokat - persze hisszük, ha látjuk.

Megvan a Shadow of the Colossus-film írója is

Lapértesülések szerint a rendező után a forgatókönyvírót is megtalálta a Sony a Shadow of the Colossus moziváltozatához, tehát lassan is, de azért haladnak az adaptáció munkálatai.

Rendezőt kapott a Shadow of the Colossus-film?

A Gamekapocs egyik örök kedvenc játéka, a zseniálisan fantasztikus Shadow of the Colossus filmváltozatáról már nagyon régóta beszélnek, azonban érdemi haladás nem történt. Egészen mostanáig, amikor is a Chronicle rendezője érdeklődött a projekt iránt.

Tényleg elhagyta a Sonyt a Team ICO atyja

Igaznak bizonyultak az Eurogamer értesülései, mivel a Sony tegnap hivatalosan is elismerte, hogy Fumito Ueda elhagyta a céget. A Team ICO első embere még befejezi a The Last Guardian munkálatait, ám utána már saját projektjeire szeretne koncentrálni. Nagy baj nincs.