Mad Max játék a Just Cause fejlesztőitől

  • Írta: InGen
  • 2010. szeptember 25.
  • Érdekesség
Link másolása
Arról már korábban értesültünk, hogy készül egy játék az éppen forgatás alatt álló Mad Max 4 alapján, ám egészen eddig nem volt fogalmunk arról, hogy melyik stúdió áll a projekt mögött. Néhány twitteres üzenetet összerakva azonban összeáll a kép.

Cory Balrog, a God of War 2 rendezője már korábban kikotyogta, hogy egy Mad Max játékon dolgozik, mely az éppen készülő Mad Max 4: Fury Road című filmet veszi alapul, ahol Max Rockatansky szerepében ezúttal nem Mel Gibson, hanem Tom Hardy feszít majd.


Balrog a minap arról panaszkodott twitteren, hogy a filmet ugyan elcsúsztatták, de ez sajnos nem jelenti azt, hogy ő is több időt kap a játék befejezésére. Az üzenetet re-tweetelte Christofer Sundberg, a Just Cause játékokért felelős Avalanche Studios egyik alapítója is, aki egyébként pár hónappal ezelőtt elhintette, hogy bezsebeltek egy nagy hollywoodi licenszet. Ezek alapján tehát nem nehéz összerakni a képet, hogy Balrog és az Avalanche közösen dolgozik a Mad Max alapú játékon.

A játék és a film is 2012-ben kerül a piacra, úgyhogy a hivatalos bejelentésig és az első infómorzsákig még várnunk kell minimum 2011-ig. Mindenesetre mindkét produktumra nehéz küzdelem vár: a mozira azért,
mert a Gamekapocs szerkesztőség egyik abszolút kedvenc filmje, Az országúti harcos lesz a mérce, amihez fel kell érnie, a játéknak pedig be kell bizonyítania, hogy az eddig főként közepesen sikerült adaptációk után tud valami igazán ütőset mutatni.

6.
6.
Szudzsio
5.
5.
wigyory
A kedvenc filmem volt, most várom a folytatást is!
4.
4.
hedzsooo
Jujj, lesz MAD MAX 4 !!! :D THX az infot, kiraly !!! XD

Johet 1 jatek is persze, majd meglajuk, h mi fog kisulni belole. :)
3.
3.
kevinbutler
A Just Cause 2 nem volt rossz
2.
2.
X360_FaNbOy
Egyik kedvenc filmem volt...:D
1.
1.
Top Secret
Hát ha kb olyan szinvonalú lesz mint a Just Cause akkor jó!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...