Mad Max PC, PS4, XBOXONE

Mad Max-játékot készítettek a Just Cause fejlesztői.
1645086603

Állítólag már készül a Mad Max folytatása

Nagyon úgy néz ki, hogy az Avalanche Studios egy ideje már dolgozik a Mad Max folytatásán. Legalábbis erről tanúskodik egy, a Twitteren is közzétett kép, ami a stúdió New York-i irodájában készült.
1585209600

Az Avalanche Studios Steam-leárazásokkal ünnepel

A fejlesztőcsapat egy átszervezési és rebranding folyamat végére ért, így ennek örömére óriási leárazásokkal kedveskedik a Steam-felhasználóknak. Három fejlesztőcsapata állt össze egy egésszé Avalanche Studios Group néven.
1527847233

A Nordisk Film bekebelezte az új Rage alkotóit

A Nordisk Film kiadott közleménye szerint történelmi üzletet kötöttek, amikor sikeresen felvásárolták a Just Cause, a Mad Max és a The Hunter játékokat jegyző svéd Avalanche Studios csapatát.
1525082400

Nyolc új játékkal bővült az Origin Access

Egyre bővül az EA előfizetéses katalógusa PC-n is. Havi öt dollárért most olyan játékokat is kipróbálhatunk, mint a Mad Max, a Pillars of Eternity: Hero Edition, vagy a Torment: Tides of Numenera.
1522255500

Kiderült a PlayStation Plus áprilisi kínálata

2018 tavaszán jó dolog PlayStation-tulajdonosnak lenni. A remek megjelenések mellé társulnak a márciusi PlayStation Plus-játékok, és úgy néz ki, hogy az áprilisi ajánlatokban sem kell csalódnunk.
1458324002

A hét legjobb játékakciói

Ezen a héten többek között a Ubisoft és a Square Enix játékai is akciósan szerezhetőek be, kezdve az Assassin’s Creed: Syndicate-tel vagy az új Hitman premierje alkalmából jól árasított korábbi Hitman-epizódokkal.
1445501940

Így áll most a brit és az amerikai toplista

Két toplista is érkezett a héten. Menetrendszerűen futott be a legfrissebb brit toplista, amit megint a FIFA 16 vezet, és az NPD is közzétette az amerikai piac szeptemberi teljesítményéről szóló összesítését.
1442321640

Mad Max teszt

Egy őrült világban nem könnyű életben maradni. A nukleáris háború romba döntötte a civilizációt, kietlen sivataggá változtatva mindent. Vérszomjas autós bandák róják a pusztaságot, ember embernek farkasa. Nincsenek hősök.
1442242800

Brit toplista: továbbra is vezet a Metal Gear Solid V

Hiába estek vissza az átlagosnál jobban a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain eladásai az első hét után, még mindig ő vezeti a brit toplistát. A Super Mario Makernek így csak az ezüstre futotta.
1441621255

Brit toplista: élen nyitott a Metal Gear Solid V

Múlt héten két nagyobb megjelenés is akadt, amelyek közül mindkettő könnyedén szerezte meg a dobogó első két fokát. A győztes végül, de megérdemelten a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain lett, mögötte a Mad Maxszel.