Guillermo del Toro a THQ-val dolgozik

  • Írta: InGen
  • 2010. szeptember 30.
  • Érdekesség
Link másolása
Végre hivatalossá vált, hogy a világhírű hollywoodi rendező a THQ-val állt össze egy játéksorozat megvalósítására, melyről egyelőre semmilyen információt nem tudunk, a témáján kívül. Ráadásul a megjelenés sem mostanában várható, legalább három év fejlesztés kell neki.

Guillermo del Toro, a neves hollywoodi direktor már régóta próbál betörni a játékpiacra, eddig viszonylag kevés sikerrel. Először 2006-ban vetett fel egy ötletet az egyik kiadónak: a játék neve Sundown lett volna, és del Toro elmondása szerint erősen hasonlított a később megjelent Left 4 Deadre - ami egyébként a rendező háztartásában családi játéknak számít, mindannyian rajonganak érte.


A sikertelenségnek azonban vége: del Toro megállapodott a THQ-val, így a fejlesztés napokon belül elindulhat. Hogy milyen lesz a játék, pontosabban a játéksorozat? Erre a rendező csak sejtetni engedi a választ: "Megmutattam a terveimet a THQ-nak, és ők rögtön rámozdultak. Egyelőre semmit nem tudok, vagy szeretnék elmondani, mert hosszú fejlesztési időről beszélünk" - nyilatkozta.

Hogy mennyire hosszú fejlesztési időről? Nos, del Toro szerint a sorozat első darabja legalább 3 évig fog készülni, azaz a legjobb esetben is valamikor 2013-ban jelenhet meg, vagy inkább később. Azért van szükség ennyi időre, mert hatalmas világot szeretnének alkotni, s magát a játékot is eléggé nagyszabásúra tervezik.

Végül azért még a stílusról is elárult pár szót az úriember: "Horror lesz, de nagyon másfajta horrorjáték, mint az eddigiek. Nem túlélőhorror, hanem egy különös mix. Lovecraft-szerű lesz az biztos, de egyelőre csak ennyit mondhatok" - fejezte be.

14.
14.
Quent1n
#5: Világhírű rendező? fail :S

13.
13.
K/G.
#12: A trilógiából, csak a harmadikat untam, de azt be sem fejeztem.
Egyébként mostanában néztem újra a filmeket és az motoszkált a fejemben, hogy a történet legnagyobb baklövése Frodo és Samu. Komolyan. Az ő részeik a legunalmasabbak, hát még a könyveben. Túl sok időt elvesznek a filmből. Inkább "tartottam" volna Aragornnal addig is, mint ezt a két mélynövésű homárt bámulva. Valaki érez még így? On.....
12.
12.
mamgu
Egyszer vettem egy bazi vastag könyvet tőle de marha unalmas volt az arktiszon mendegéltek benne a hegyek között meg valami régi földalatti városban végtelen leíró részekkel (szörnyü , rémisztő ) ezek a szavak kb 1000-szer ismételve ettől kérem nem tojok be , nem értem ezt a Lovecraft hipe-ot . Kicsit olyan mint a Gyűrűk ura , a regényt végig olvastam becsületből de majdnem elaludtam rajta , de Jackson csodát csinált vele ha del Toro -nak is sikerül akkor O.K.
11.
11.
Porcupine Tool
Del Toro bácsinak nagyon bejön mostanság Lovecraft.Filmet is forgat a közeljövőben az Őrület Hegyei című alapvetésből James Cameronnal karöltve,aki nem mellékesen viszi magával a hóna alatt az Avatarból megismert 3D-s technikát.Várós.A játék is.Azt hiszem gyújtok egy csillagszórót.:)
10.
10.
Skyer
#2: Fail. Egyébként Lovecraft könyvei nagyon jók, így ha a játék hasonló lesz, akkor bizony musthave.
9.
9.
Tharathiel
#2: hát te feldobtad a napom! xD
6.
6.
Top Secret
Én is kíváncsi vagyok mit hoznak össze.
3.
3.
rgerg23
Lama:

http://en.wikipedia.org/wiki/H._P._Lovecraft
2.
2.
wildláma
lovecraft? miafene az a lovecraft? "szeretnivalótermék", vagy valami más?
1.
1.
Teuton
Kíváncsian várom mi lesz az eredménye :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...