Insane

Guillermo del Toro első játéka, amelyet a THQ közösen készít.
Típus: Akció, Horror

Guillermo del Toro nem csinál több játékot

Kétszer próbálta meg, és mindkét projektje meghiúsult. Nem rajta múlott, de úgy néz ki, ennyi éppen elég volt neki az iparágból, és a jövőben inkább messzire elkerülné a játékfejlesztést.

A volt THQ-főnök feltámasztaná az Insane-t

A THQ néhai vezetője, Danny Bilson azt mondta, szeretné feltámasztani Guillermo del Toro horrorjátékát, az Insane-t. Bár a projektet elvileg még nem földelték el, túl sokat nem is hallottunk róla mostanában.

Insane - már az új fejlesztővel tárgyalnak

Bár eddig semmit nem láttunk belőle, gyakorlatilag a bejelentése óta nagyon várjuk az Insane-t, és ugyan aggodalomra adott okot, mikor a THQ lelőtte a projektet, állítólag egyelőre semmi nincs veszve.

Folytatják az Insane fejlesztését?

A hírek szerint Guillermo del Toro talált fejlesztőt az Insane megvalósítására, miután a THQ a pénzügyi nehézségei miatt megvált a projekttől. Gyakorlatilag biztos, hogy next-gen játékot kapunk.

Nincs veszve az InSANE - a Valve lesz a befutó?

Guillermo del Toro, a neves filmrendező nevével fémjelzett horrorjátékot nemrégiben tette jégre a THQ, ám a jogok visszaszálltak a hobbitalkatú filmesre. Del Toro nem adta fel az InSANE-trilógiára vonatkozó terveit, s máris új csapatot keres a projekthez. Ki is nézte magának a Valve-ot.

Lelőtték az Insane fejlesztését

A THQ negyedéves pénzügyi helyzetjelentése egy kifejezetten szomorú hírt is hozott, a kiadó nem foglalkozik többé Guillermo del Toro Insane című játékával. A projekt fejlesztése teljesen leállt, jelenleg minden jog és kód a filmes gurunál van, aki szabadon felhasználhatja azokat a jövőben.

Skyrim szintű sikerterméket akar a THQ

A THQ nemrég kinevezett főnöke, Jason Rubin ambíciózus, és tényleg a siker útjára szeretné terelni a kiadót. Éppen ezért úgy gondolja, nem csak a Saint's Row-sorozatnak kellene megváltoznia, de a Darksiders II készítőinek is mást kellene csinálnia a jövőben.

Új címekkel erősít a THQ, késik az új Metro

A cím megírása közben gondolkodtam, hogy kellene ide valami "négyes metró" vicc, de inkább letettem róla. A lényeg: a THQ közölte a negyedéves pénzügyi jelentését, amiből kiderül, hogy a kiadó számtalan új játékkal készül a következő évekre, hogy így újra régi fényében tündököljön.

Brutális lesz az InSane, Del Toro játéka

Továbbra sem tudunk sok mindent a híres hollywoodi filmrendező, Guillermo del Toro InSane néven futó játékáról, csak azt, hogy brutális lesz, és azt, hogy Lovecraft regényei adták az alapötletet. A rendező újra biztosított minket ezekről a tulajdonságokról. Örülünk.

Lovecraft, beteg szörnyek, sandbox - ez az inSANE

Az az érdekes az inSANE-nel kapcsolatban, hogy úgy érezzük, bármikor is beszél Guillermo Del Toro a játékról, sosem tudunk meg igazán új információkat, viszont mégis egyre inkább várjuk a megjelenést. Most a hollywoodi rendező azért mégis elhintett egy-két apróságot.