Felújítják a Beyond Good & Evilt

  • Írta: fojesz
  • 2010. szeptember 30.
  • Bejelentés
Link másolása
Vicces, hogy évek óta várunk a Beyond Good & Evil 2-re, erre ahelyett, hogy valamit a folytatásból mutatna végre, inkább a régi játékot újítja fel a Ubisoft. Mert, hogy a Beyond Good & Evil HD már gőzerővel készül, az IGN értesülései szerint jövőre válik letölthetővé a PlayStation Networkről és az Xbox Live-ról.

Bár kasszasiker nem lett belőle, a játékosok és a kritikusok is szerették a Beyond Good & Evilt anno. Most itt az alkalom az újbóli bizonyításra, a Ubisoft ugyanis a játék felújítása mellett döntött: a HD-változat jövőre jelenik meg PS3-ra és Xbox 360-ra, letölthető formában.

A kicsinosított kiadás felturbózott karaktermodellekkel és textúrákkal, HD-felbontással és újrakevert soundtrackkel várja a játékosokat, továbbá természetesen a trófeák és az achievementek sem maradnak majd ki.

Az újrakezdés mellett más szempontból is jelentősége lehet ennek a kiadásnak, hiszen ez lehet a Ubisoft HD-kollekcióinak egyik előfutára. A pletykák szerint a francia cég is a múlt generációs sikercímeinek felújításán szorgoskodik, ha igazak a szóbeszédek, a Splinter Cell- és a Prince of Persia-sorozat úgy jelenhet egy lemezen újra, mint nemrég a God of War Collection.

17.
17.
aRkye
AKAROOOOOM!!!!! Ötödszörre is végig tolom, az biztos!!!
Egy kezemen is megszámolhatom, hogy mennyi játékot szerettem ennyire, mint ezt... Szerintem kihagyhatatlan darab! Felújítva meg pláne!
16.
16.
TEEBEEX360
#15: Ez is lehet.Majd kiderül.De sztem sikere lesz mivel anno is nagy siker volt.Szal biztos hogy enélkül is jönne a 2.De ki tudja majd kiderül.Én már várom.
15.
15.
faint13
13# sztem meg ezzel nézik meg hogy veszi-e a nép, és ha úgytűnik most jobban ráharapnak, akkor fektetik a pénzt a folytatásba (Hisz felújítani könnyebb: sztori, játékelemek megvannak, csak a grafon kell turbózni kicsit)
14.
14.
zsilvolgyi
13.
13.
TEEBEEX360
#12: Valószínű hogy ezzel akarják húzni az időt.De remélem hamarosan az is eljön már.Mert nagyon csendben vannak.Szinte semmi hír a 2-ről.
12.
12.
K/G.
És mi van az új résszel?
11.
11.
drat576
ez tökjó hír, mert az 1-et nem vittem teljesen végig, nah majd most!
10.
10.
mamgu
#1: azért mert a játék ipar általában körbe körbe jár és csak a látvánnyal foglalkozik mert azzal könnyebb , a kreatív ötletelés valami újat kitalálni az mindig nehezebb és rizikósabb is a producerek nem is nagyon szeretik és ezért van a sok folytatás is mert ami egyszer bevállt arról minden bőrt igyekeznek lenyúzni , akiknek kicsit is szélesebb a látóköre az minden újító szándéknak örül ICO , Okami ... a felújításban meg nem hiszek (ismét csak a látvány) inkább egy új történet kellet volna Jade-el , remélem az is jön hamarosan .
8.
8.
bsg09
#1: Miért kell hülyeségeket kérdezni?
7.
7.
Gábor36
PC-re is jó lenne. Ha meg azért van mert azt hiszik pc-n mindenki illegálisan letöltené, akkor higgyék el PS3 és XBOX360-ra is le fogja aki akarja. Egyébként azért kiváncsi leszek a HD grafikára, és remélem a BG&E 2 lesz PC-n is.
Amugy a képen Pe'j - nek más a ruhája mint az eredeti verzióban.
6.
6.
krami
#1: Képek alapján nekem se tetszett, de aztán kipróbáltam és....nagyon bejött, szóval nem leszólni. Ezt a HD változatot PC-re én is el tudnám viselni.
5.
5.
nero66
Hát sztem is király kis game!!!! Még annak idején eredetiben kaptam meg karácsonyra és nagyon tetszett... és én is megnézném felpörgetett graffal!!!!! De a zért a 2 már jobb lenne!!!!!:D
4.
4.
Sulphur
PC-s verzsön nem lesz? :'( Pedig anno imádtam és megnézném felturbózott graffal is. :/
3.
3.
Tacskoexe
#1: Haver, nálad nagyobb barmot talán soha nem hordott a hátán a föld... -_-

Dobozos verziót gyorsan! Splinter Cell-el de jó lenne! :D
2.
2.
mephi
#1: Mert jó játék volt és megér egy próbát. De gondolom mivel nem ömlik literszára a vér benne, ezért pár embernek ez nem tetszik...
1.
1.
Top Secret
Minek ilyen játékokat fejleszteni?!?!?!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...