Beyond Good & Evil HD PS3, X360

Az eredeti Beyond Good & Evil, habár anyagilag nem volt sikeres, örökre beírta magát a játékok történelemkönyvébe. A Ubisoft most egy HD remake-kel idézi újra emlékezetünkbe ezt a klasszikust.
Típus: Akció, Kaland

A Beyond Good & Evil is Netflixre látogat

A Netflix nagyon összehaverkodhatott a Ubisofttal, mert a Splinter Cell-anime mellett egy Beyond Good & Evil-filmmel is kibővítik a streamingszolgáltatásukat. A rendezői székben a Pikachu, a detektív direktora foglal majd helyet.

Íme, a Games with Gold augusztusi ajándékai!

Lassan vége ennek a hónapnak is, így a Microsoft Major Nelson vezényletével lerántotta a leplet a Games with Gold akció következő havi játékairól. Változatos felhozatalra számíthatunk.

Ezek lesznek a PlayStation Plus novemberi játékai

A Sony hivatalosan is megerősítette, hogy milyen játékokat kapnak ingyen novemberben a PlayStation Plus előfizetői. PS4-en a The Walking Dead: Season Two-t és a Magicka 2-t zsákolhatjuk be.

Gőzerővel készül a Beyond Good & Evil 2

A Rayman alkotója, Michel Ancel új indie stúdiót alapított Wild Sheep néven, ám a Ubisoft Montpelliernél betöltött állását sem hagyja ott. Annál is inkább, hiszen a franciák szerint már teljes erőbedobással készül a BG&E 2.

Michel Ancel távozásáról pletykálnak

Egy francia lap értesülései szerint a Michel Ancel a Rayman Legends befejezése után elhagyná a Ubisoftot. A kiadó cáfolta a híreket, igaz, nem annyira egyértelműen, hogy ne adjon alapot a további találgatásoknak.

Beyond Good & Evil HD teszt

Hét év szállt tova az ígéretes Beyond Good & Evil debütálása óta. Bár csigalassúsággal, de azért egyre határozottabban közeledik a hányattatott sorsú folytatás e sorok írásáig még ismeretlen megjelenési dátuma. A Ubisoft boszorkánykonyhájában úgy vélték, ez kellő apropó arra, hogy a korosodó eredeti produktumot leporolják, és vadonatúj, HD-s köntösbe öltöztessék.

Májusban jön a PSN-es Beyond Good & Evil HD

Az Xbox 360-tulajok már a hónap eleje óta élvezhetik a Beyond Good & Evil grafikailag feljavított változatát, s ha minden jól megy, hamarosan a PlayStation 3-on játszók is magukévá tehetik az új címet. Várni persze kell egy pár hetet, de a Ubisoft cserébe néhány apró extrát is ígér a vásárlóknak.

Ubisoft: a Beyond Good & Evil időtlen

Az egyik dolog, amiért a Beyond Good & Evil simán megállja a helyét HD-remake-ként is, az az, hogy nem a trendi újdonságokra épül. Legalábbis a Ubisoft így látja, és lássuk be, természetes, hogy védeni próbálják csemetéjüket, amely a pénztáraknál már az eredeti megjelenéskor sem volt sikeres.

Beyond Good & Evil HD - itt a launch trailer

A Beyond Good & Evil egy különös történet. Michael Ancel játéka tipikus példája annak a zseniális mesterműnek, ami a sajtótól megkapta a legjobb értékeléseket, aki pedig kipróbálta, az mind imádta, mégsem teljesített jól a pénztáraknál. A Ubisoft most egy HD-remake-kel próbálkozik.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem lesz rossz ez a hét sem, a dobozos játékok és a DLC-k között is rábukkanhatunk néhány fogunkra való gyöngyszemre. Stratégáknak az új Warhammer 40.000: Dawn of War II kiegészítőt, a bokszolóknak pedig a Fight Night Championt ajánljuk, a mozikedvelők pedig a Rangót ne hagyják ki.