25 percen át mozog az új Deus Ex

  • Írta: InGen
  • 2010. október 3.
  • Videó
Link másolása
Az angol Eurogamer Expo keretein belül a szerencsések belevethették magukat a Deus Ex: Human Revolution egyes részeibe, s persze néhányan nem is hezitáltak mindezt rögzíteni. Nekik köszönhetően most 25 percig folyamatosan nézhetjük a legenda újjászületését.

A Deus Ex egy olyan név a játékiparban, melyhez csak tisztelettel és megbecsüléssel lehet nyúlni. Egy műfajt teremtett, s azóta sem sokan tudták megközelíteni azt a minőséget, amit képviselt. Az új, Human Revolution alcímet víselő, minden tekintetben újragondolt, ám valamennyire mégis hagyományőrző folytatásnak azonban minden esélye megvan arra, hogy újra sikerre vigye ezt az egykor dicső nevet. Erről meggyőződhetünk az alant látható két videóban, melyek 25 percig mutatják az igazi, hamisítatlan játékmenetet.

17.
17.
giga321
16.
16.
noobert
Szerintem nagyon jól néz ki, csak pár bugot kéne kijavítani.
15.
15.
bledzer
végre valami multiplaformon ami megütheti az MGS 4 színvonalát
14.
14.
McDuff
hát az emberek mozgása elég darabos,mintha mindenki robot lenne,szájmozgást is beleértve,elég zavaró...de nem is baj még mert az első videó jobb alsó sarkában 6:30-nál lehet látni hogy a video E3-ról származik és pre-alpha verzió!úgy hogy nem kell megijedni még sztem:)
12.
12.
adye
#5: Jaja nagyon durván silány minőség xDDDDD És hogy mennyire nullán is néz ki xDDDDDDDDD Kajakra igazad van xDDDD Ennnnnyyi! xD
Jézus isten... Fizetésemelést a magyartanároknak!

On: Jómagam is DEx rajongó volnék, szerintem az első rész méltó folytatásának ígérkezik, meg kell hagyni van benne 1-2 érdekes rész ami még hagy némi kívánnivalót maga után, de szerintem biztosak lehetünk benne hogy ezeket orvosolni fogják. Várjuk!
11.
11.
Tacskoexe
#9: Dettó, a mai napig nyomom az 1-et, és ugyan úgy élvezem mint régen.
Szerintem egyáltalán nem néz ki rosszul, nekem kifejezetten tetszik (a grafika meg hidegen hagy). Jó lenne már egy videó arról, hogy különböző módon old meg helyzeteket (lődözés, lopakodás, kidumálás...stb)
10.
10.
hedzsooo
9.
9.
Dresa
Szerintem is valami régebbi videó..elég sok rész azóta a trailerekbe is benne van, ez vagy azt jelenti h jelenetről jelenetre le van scriptelve vagy pedig h régi a videó)
Mondjuk engem az se zavarna ha igy nézne ki, én a mai napig elő szoktam venni az 1 et, és szivesen játszok vele..
8.
8.
miki1105
alig várom rengeteg játszottam az 1-el na meg mire végigvittem mivel annyi rejtély volt
benne
7.
7.
BTi
ez tuti valami test verzio , a jobb also sarokba latszik az E3 jel szoval ez egy oda szant bemutato , n ertem hh csak most szivargott ki :P

tuti jobb lesz , ha meg nem akkor annyival maradunk :))
6.
6.
Riot
Remélem ez még mindíg az alfa verzsön mert van még benne bár furcsa dolog...
egyébként nem olyan rossz ez eddig, remélem nem csalódok:D
5.
5.
xICEMANx
Hát gyerekek ez egy silán minőségü nulla XD... nagyon nullán néz ki... többet várnék tőle... ennyi...
2.
2.
LiMiT
Fúúú nagyon várós :)))
1.
1.
Top Secret
Nem rossz csak aki kamerázta nem tud nyugton maradni.:D:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...