Október végén jöhet a GTA IV: Complete Edition

  • Írta: fojesz
  • 2010. október 5.
  • Pletyka
Link másolása
A Grand Theft Auto IV eladásaihoz képest az utólag megjelent kiegészítők alaposan lemaradtak, nem csodálkoznánk, ha a Rockstar még utoljára bepróbálkozna egy komolyabb, "összefoglaló" gyűjteménnyel - meg aztán a negyedik rész felett is eljárt az idő, jó lenne már továbblépni a folytatás felé.

Ha hihetünk az Amazon és a GameStop áruházak hirdetéseinek, nem csak a Dragon Age: Origins kap a hónap végén egy nagyobb gyűjteményt: a minap megjelent hirdetések szerint október 26-án kerül boltokba a Grand Theft Auto IV: The Complete Edition is, méghozzá meglehetősen olcsón, 40 dolláros áron.

A csomag neve valószínűleg sejteti, de mi gyorsan elébe megyünk a találgatásoknak: az új kiadás tartalmazni fogja a Grand Theft Auto IV-et, illetve az utólag kiadott két - letölthető és dobozos formában egyaránt elérhető - kiegészítőt, a The Lost and the Damned-et és a The Ballad of Gay Tony-t is. A Rockstar egyelőre hivatalosan nem jelentette be a Complete Editiont, mindenesetre Amazonék PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra ígérik a megjelenést - ergo PC-s verzióról nem esett szó eddig.

24.
24.
Mortician
#23: Ennyi erővel az összes GTA szar a harmadik résztől kezdve. Minden karakterben lehet találni valami kivetnivalót...
23.
23.
zoli12i
mind 2 dlc fos ! :-( egyikben zsidók vagyunk másikban latin feka , az alap játékban meg szerb......
22.
22.
JcGross
#20: Pedig igazán nincs sok távol-keletes játék. Én még eggyel se játszottam emlékezeteim szerint és már várom az új true crime-ot.
18.
18.
zsilvolgyi
gta iv megvan ps3-ra de lehet eladom
15.
15.
dareal
#14: vice city gta5-ként várható (vagy az új engine előtt (mint eddig) egy külön névvel fémjelezve).

a miértje:
gta1-ben első város liberty city, majd vice city és san andreas (ami itt még nem állam, hanem város, a gta: sa-ban lesz állam és SA város helyett meg jött san fierro). gta2 ezektől független, emlékeim szerint a sztori úgy említette, hogy "anywhere in the usa".
ezt követően gta3 - liberty city, majd vice city és újra san andreas / fierro (és az új városok, los santos, las venturas)

kb ennyiből jön ez a feltételezés, de az is bőven beleférhet, hogy valamelyik új várost fogja a rockstar meglovagolni.
bár személy szerint én annak örülnék, ha a san andreasból kiindulva készítenének egy államot, ami több várost is magába foglal, ezzel még inkább többszínűvé és változatosabbá varázsolva a játékot.
14.
14.
NinjaNorb
Vice City a GTA4 motorral az mekkora jó lenne:D
13.
13.
x360player
San Andreas remake lenne jó.Kicsit szebb grafikával + fedezékrendszerrel kéne kiadni.
12.
12.
Top Secret
#10: Köszönöm a képeket már értem ezt én is láttam már DE szerintem a barátod episodes from liberty-is vagyis hozzá kapta kis plusz lóvé fejébe xbox 360 vett és azok kapták így meg a játékot ha jól tudom.
11.
11.
Samu
Háhhá!Ez nagyon jó!Akkor ez a hír miről szól?Hogy megint kiadják csak új borítóval???Hihetetlen hány rókabőrt lehet lehúzni egy sikercímről!Gratula a rokksztárnak is.Tényleg jöhetne már egy újjabb GTA vagy valami hasonló tőlük inkább
10.
10.
dante92
http://kep.psharing.com/441203.jpg

http://kep.psharing.com/441204.jpg

http://kep.psharing.com/441206.jpg
9.
9.
p.balou
6: Én spanomnak is ilyen volt...
8.
8.
sgabo09
A Media Marktban már az Episodes from Liberty City megjelenése óta hozzá adják egy tokban az xbox elithez a GTA IV + EfLCt...
7.
7.
Top Secret
#6: Fotózz is le azt majd megmutatod!
6.
6.
dante92
#5: Nem. Kinyitotta a tokot és ott volt benne eredetibe a GTA IV és a EfLC is és még a boritó is teljesen más volt. Ha nem hiszitek, megmondom a srácnak, hogy fotózza le :D
5.
5.
Top Secret
#3: Lehet hogy te az Episodes from Liberty City láttad!
4.
4.
JcGross
#2: Nem mind1? Inkább jönne a RDR PC-re. Ezt megveheted külön.
3.
3.
dante92
már nem azért, de haveromnak már jó régóta megvan ugyan így X360-ra. Vasárnap láttam (és eredeti). Még nagyot is néztem, hogy van ilyen.
2.
2.
Top Secret
Ja és megint kimaradnak a PC?!?!?!
1.
1.
Top Secret
Ps3 van a sima xboxra meg a kiegészítők de jó az ötlet ez is lóvé a következő legyen az hogy mikor jön a következő GTA.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...