Januárban érkezik a Kingdom Hearts Re: coded

  • Írta: fojesz
  • 2010. október 7.
  • Megjelenés
Link másolása
Sűrűsödnek a Kingdom Hearts megjelenések. Bár a harmadik részre még sokáig kell várni, a kézikonzolokra folyamatosan érkeznek az új részek. Alig került boltokba a PSP-s Birth By Sleep, a Square Enix már a Nintendo DS-re készülő Re: coded jövő januári premierjére készül.

A Square Enix bejelentette, hogy a Kingdom Hearts Re: coded január 11-én érkezik meg Amerikába, míg az európaiak három nappal később, január 14-én vethetik bele magukat a második DS-es Kingdom Hearts epizódba.

A Re: coded eredetije még mobiltelefonokra készült el, a Square Enix csak később jelentette be, hogy DS-en is bemutatkozhat a játék. A történet a Kingdom Hearts II eseményei után veszi kezdetét, ráadásul sok az összefüggés a PSP-s Birth By Sleeppel is, így gyakorlatilag biztosított, hogy egyetlen rajongó gyűjteményéből sem maradhat ki az új epizód.

Japánban éppen ma került boltokba a játék, fent a szigetországban vetített hivatalos TV-reklámot láthatjátok.

11.
11.
abydos
#10: Akkor bocsi, tévedtem :D Angolosítás utólag rajongók körében viszont lehet, hogy volt, nem?
10.
10.
zola2000
Az eredeti Coded nem jött ki angolul, és az hogy valamiből eddig minden rész kijött angolul nem biztos hogy így is fog maradni, pl a Fatal Frame (4), és a Tales Of (graces, graces F, Vesperia ps3 változat, innocence) sorozatok megszűntek angolul megjelenni. Persze olyan is van, hogy eddig nem volt angolul, de mostanában kiadják pl a Super Robo Taisen, és a Sakura Taisen 5 is ilyen...
9.
9.
abydos
#7: zola2000: Eddig az összes része kijött angol nyelven, ami kb 4 játékot jelöl, ha minden igaz
8.
8.
zola2000
Szép és jó, csak ez is ne járjon úgy, mint az Inazuma Eleven, már a harmadik résznél jár a sorozat, de még egy se volt japánon/koreán kívül.

Bár a kingdom hearts a Disney miatt biztos kijön...
7.
7.
Top Secret
Pesti vagy mert tudok egy olyan boltot ahol tuti nem basz*ak át a 3db ps2 vittünk már oda kiütni meg szervízelés miatt!Majd írj pü!THX
6.
6.
abydos
#5: Az a baj, hogy félek szervízbe vinni, mert félek attól, hogy ott átvernek, és piti problémája van. Ha koszolódás lenne a problémája azt észrevettem volna, mert már négyszer molekuláira szedtem szét a gépet. Azt kellene megtudni, hogy a fejet mozgató motor hány voltos, mert 7 voltig meg se moccant, és csak érezni, hogy indulni akar. Magasabbon meg nem merem kipróbálni, mert félek, hogy leégetem.
5.
5.
Top Secret
ööö szerviz?Ha az ólvasó lenne hibás az sok lóvé de szerintem nincs nagy baja lehet hogy takarítás is ráférne nekem is volt ilyen meg eldőlt és a fej krepa lett ezért nem tartom a boxomat álítva!
4.
4.
zsilvolgyi
3.
3.
abydos
Nem tudom, nem olvassa, de úgy, hogy az olvasófej nem mozog fel és alá, ami a lézert cipeli :( Már párszor szétkaptam, de még nem sikerült rájönni a hibára, lehet a mozgató motor krepált be vagy nem érzékeli, hogy bent van a lemez, nem tudom :( Elvileg maga az olvasófej jó... :/
2.
2.
Top Secret
Hát nincs DS öö mi a baja a PS2?
1.
1.
abydos
Ez királyság! Csak egy a bökkenő, ehhez egy DS-re is szükségem lenne :( Mindegy, PSP-n úgyis van még két kampány előttem, aztán valahogyan megjavíttatom a PS2-met és bepótolom a nagygépes részeket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...