Új Valve játékbejelentés még ma

  • Írta: InGen
  • 2010. október 13.
  • Érdekesség
Link másolása
A cég egészen konkrétan a DotA készítőjével közös új projektjét fogja leleplezni a mai napon. A misztikus, egyszerűen csak IceFrog néven futó srác és a Valve egyik csapata már több mint egy éve dolgozik együtt a játékon, ami valószínűleg a DotA különálló verziója lesz.

Mindenféle előjel nélkül csapott le tavaly a Valve a világ egyik legnépszerűbb "modjának", a Defense of the Ancientsnek a fejlesztőjére. Az egyszerűen csak IceFrog néven futó arc tett néhány látogatást a cégnél, s miután meggyőzték, hogy közösen valami egészen durvát tudnának alkotni, a DotA készítője leszerződött velük. Azóta csend honol.


Ám a csend a mai napon megtörik, az amerikai GameInformer magazin ugyanis élőben próbálta ki a játékot, amiről szépen be is fognak számolni, így már nem túlzottan érdemes találgatni. Egyébként is valószínűsíthetjük, hogy a DotA egyfajta különálló, saját engine-re épülő verzióját fejlesztik a srácok, így a több millió játékos által napi szinten űzött csatározások elszakadhatnak a Warcraft 3 korlátaitól.

10.
10.
adye
Nincs valami képanyag vagy részletesebb infó?
9.
9.
HerodPK
LoL 4ever vesszen a dota:PP
8.
8.
exonic
Várjuk hát, a DotA egy nagyon alapvető játéknak számít, alig várjuk hogy bejelentsék milyen is lesz utódja ....:)
7.
7.
Maxxer
DOTA 2 a bejelentés.



A Dota 2 PC-re és Mac-re egyaránt 2011-ben lát napvilágot, egyedülálló keveréket alkotva RTS-nek és RPG-nek. Rendkívül nagy számú rajongó bázisa van, így minden bizonnyal nagy most az öröm játékos körökben.
5.
5.
Maxxer
hol fog megtörténni a bejelentés?
4.
4.
Speper
Nem hiszem, h a veteránok áttérnek az új verzióra, de én is kíváncsian várom milyen lesz a játék! :)
2.
2.
Top Secret
Mindig is birtam a Valvet hát majd meglátjuk!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...