Eladta részvényeit a dühödt Square Enix fan

  • Írta: InGen
  • 2010. október 15.
  • Érdekesség
Link másolása
A cég egyik legnagyobb rajongója egyben az egyik részvényes volt, aki ugyan csak 1 százalékot tartott kezében a Square Enix tőzsdei papírjaiból, azt azonban egy nap alatt kompletten el is adta. Az ok egyszerű: hatalmasat csalódott a Final Fantasy XIV-ben, hogy végleg szakított a japánokkal.

A történet ott kezdődik, hogy amikor a Final Fantasy XIV MMO szép csendben megjelent, a Square Enix azt mondta a nagy külföldi újságoknak, hogy ne teszteljék le, mert még nem áll készen rá. Azt hiszem mindenki sejti, hogy miért.


Mindenesetre a Square Enix egyik hatalmas rajongója, aki egyben ráadásul 1 százaléknyi részvényt is tulajdonolt a cégből, annyira bedühödött az FFXIV-t látva, hogy egy nap alatt eladta 26 millió dollárt érő papírjait a Wall Streeten, ami egy apró megingást is eredményezett a japán kiadóóriás napi forgalmában.

Valószínűleg néhányatokban felmerült a kérdés, hogy mi miért nem teszteltük még le a játékot. Nos, a válasz rendkívül egyszerű: próbáltuk, de annyira rossz volt, és egy MMO rendes teszteléséhez annyi időre van szükség, hogy úgy gondoltuk, inkább más, értelmesebb játékokkal töltjük az idők, s azokról írunk nektek.

Komolyan, nagyobb élvezettel dörgölnék chillit a szemembe, minthogy a Final Fantasy XIV-gyel játszak. Tényleg annyira rossz.

9.
9.
Top Secret
#8: Én még sose játszottam FF de az egyik haverom FF xbox360 bundlet vesz majd szóval majd én is tolom kicsit.
8.
8.
InGen
#1: Korábban sem voltam kifejezetten nagy FF rajongó (néhányat azért végigtoltam, de a legtöbbet kipróbáltam), főleg azért, mert túlságosan japán az én ízlésemnek, de egyetértek.

Ez a generáció FF szempontból tényleg szégyen :)
7.
7.
Top Secret
Egyet értek a fannal ja és a gépigénye se piskóta és bugos.
6.
6.
_Tappancs_
Mitől rossz, nem írna valaki konkrétumokat is?
4.
4.
Tacskoexe
Nem csodálom a rajongó felháborodását, mert tényleg elég siralmas lett :D
3.
3.
Samu
Nem vagyok nagy RPG fan,de ez a cikk nagyon tetszett!Fóleg a chilis rész :D :D :D
2.
2.
tjames
Hát te hülye vagy InGEn....ez a hasonlat... :)
KÉSZ ! ! !
:D :D :D
1.
1.
zaz
Szégyen amit ebben a generációban a SE a FF -el művel!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...