Saját stúdiót alapított a Force Unleashed producere

  • Írta: fojesz
  • 2010. október 15.
  • Bejelentés
Link másolása
Haden Blackman július végén hagyta ott a LucasArtsot, producerként dolgozott mindkét Star Wars: The Force Unleashed játékon. Már akkor tovább szeretett volna lépni a karrierjében, s mint kiderült, ez számára egy saját stúdió megalapítását jelentette: megszületett hát a Fearless Studios, fogadjuk szeretettel!

A kaliforniai Marinben alapította meg új stúdióját Haden Blackman, a LucasArts néhai producere. Társalapítóként más szakmabeli sztárok is közreműködtek: Cedrick Collomb, a LucasArts vezető mérnöke és Mark Jackson, a Warner Bros. Interactive és a THQ egykori munkatársa is ott bábáskodtak a Fearless Studios megszületésénél. Utóbbi pénzügyi igazgató lesz a cégnél, hiszen már a Batman: Arkham Asylum fejlesztésénél is pénzügyi tanácsokat osztogatott.

"A Fearless Studiosnál úgy hisszük, a jó játékoknak tartós benyomást, kitörölhetetlen nyomot kell hagyniuk a játékosokban, az iparban és a kultúránkban" - olvasható a bejelentés sajtóközleményében. Blackman azt is hozzáteszi, hogy "a csapat nem riad vissza a kreatív jellegű kockáztatástól és az új kihívásoktól", és a legjobb történetet és játékmenetet ígérik leendő rajongóiknak.

Játékot még nyilván nem jelentettek be, a hivatalos weboldaluk viszont már elérhető.

11.
11.
zsilvolgyi
Szerintem jó 5let volt...
10.
10.
givi6
akik képesek olyan játékot csinálni mint a swfu azok tuti jok lesznek
eltom képzelni milyen játékokat fognak csinálni :)
9.
9.
mdr88
#8: ui.: (a lényeg lemaradt :D) Sok sikert nekik, reméljük elég sok game fejlesztését bízzák majd rájuk és persze hogy ők maguk is kreatív, saját játékokkal állnak majd elő... hajrá.
8.
8.
mdr88
#6: nem a véleményedbe szeretnék belekötni, csak elmondom az enyémet:

Soha nem értettem hogy lehet olyan játékokat összehasonlítani, amik abszolút nem egy kategóriába tartoznak, és tök másról szólnak.
7.
7.
pepsus
6: jajjjjj. ezt gondold at meg1x.
6.
6.
dzsiádzsó
áhh most tolom demot, közelébe nincs semmi, földebetiporja a gíírszt is, a ááá
5.
5.
bzsp
ha egy ilyen csapat jön össze, abból csak jó sülhet ki :)
4.
4.
Berencsit
sok sikert nekik. kiváncsi leszek, mijen Gameket fognak csinálni. :)
3.
3.
daenath
Sok sikert, es persze sok jo gamat nekunk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...